Home Mode 5 kledingtips om slanker te lijken

5 kledingtips om slanker te lijken

5 kledingtips om slanker te lijken

In de nieuwe Feeling van april vind je 10 tips om 5 kg kwijt te raken zonder dieet, wij geven alvast 5 eenvoudige kledingtips mee om in af wachting van je slankere zelf toch slank door het leven te gaan.

Tip 1: Ga voor zwart

Dat zwart verslankend werkt moeten we heus niet meer vertellen, zwart is dan ook meer dan ooit het nieuwe zwart. De voorbije winter waren all-black outfits heel erg hot, deze trend kan zeker ook nog in de lente. In de zomer is een volledige zwarte outfit voor vanzelfsprekende redenen minder aan te raden.

Tip 2: Match de kleur van je schoenen met je benen

Dit klinkt misschien wat vreemd maar het wil gewoon zeggen dat wanneer je in de winter een zwarte kousenbroek draagt je dit best combineert met zwarte pumps. Hierdoor lijken je benen langer en slanker. In lente of zomer kan je gaan voor een nude pump en blote benen om hetzelfde effect te bekomen.

Tip 3: Grunge is terug 

grunge hemd

Probeer  eens een hemd of sweater in je taille te binden, hierdoor trek je de aandacht op het slankste deel van je lichaam. Kies voor een hemd met ruiten want dat ziet er heel erg cool en grungy uit.

foto: www.polienne.com

Tip 4: The bigger, the better

De beste manier om je benen slanker te doen lijken is door een smalle jeans te combineren met een oversized bovenstuk. Hiervoor kan je makkelijk eens gaan kijken in de kleerkast van manlief omdat zijn pulls net iets langer en baggier zijn.

Tip 5: Kies de juiste jeans

De juiste jeans kan wonderen doen voor je figuur, maar de zoektocht ernaar kan wel moeilijk zijn. Zo staat niet iedereen met een skinny jeans. Een donkere boot leg jeans aan de andere kant werkt bij de meeste mensen wel afslankend, zeker wanneer je voor een donkere kleur kiest.  

In het aprilnummer van Feeling vind je alvast 10 tips om 5 kg kwijt te raken zonder dieet Ontdek onze tips ook op via de Feeling-app!