Je favoriete witte sneakers worden terug zalig wit dankzij deze 5 middeltjes.

 

Ben jij ook zo verliefd op je witte snaekers, maar heb je ze al zo veel gedragen dat ze niet meer zo wit zijn? 5 tips om ze terug te doen stralen.

 

1. De truc met vaseline

Een vlek op je witte lederen schoenen? Die krijg je eenvoudig weg met wat vaseline. Smeer een beetje vaseline op de vlekken, laat ze een paar uren staan, en haal weg met een doekje. De vettige vaseline zorgt trouwens ook voor een beschermlaagje.

2. Wit dankzij witte azijn

Azijn is zowat voor alles goed, en dus ook om je witte sneakers terug stralend wit te krijgen. Gewoon een beetje azijn op een doekje, en je schoenen afvegen.

3. Gebruik een wonderspons

De wonderspons heeft zijn naam niet gestolen. Het is een echt wondermiddel als het op vlekken verwijderen aankomt. Gewoon een beetje nat maken en zachtjes over je sneakers wrijven.

4. Shampoo voor hardnekkige vlekken

Shampoo is niet alleen goed voor je haar, ook voor je schoenen kan hij mirakels verrichten. Heb je een hardnekkige vlek? Neem dan een doekje of tandenborstel, breng er een beetje (baby)shampoo op aan, en zachtjes over de vlek wrijven. Zie hoe de vlek verdwijnt.

5. Nagellak

Het is eigenlijk een beetje valsspelen, maar witte nagellak is een goede manier om je vlek te verbergen die je écht niet meer wegkrijgt.

Meer handige tips & trucs: