Je favoriete witte sneakers worden terug zalig wit dankzij deze 5 middeltjes.

 

Ben jij ook zo verliefd op je witte snaekers, maar heb je ze al zo veel gedragen dat ze niet meer zo wit zijn? 5 tips om ze terug te doen stralen.

 

1. De truc met vaseline

Een vlek op je witte lederen schoenen? Die krijg je eenvoudig weg met wat vaseline. Smeer een beetje vaseline op de vlekken, laat ze een paar uren staan, en haal weg met een doekje. De vettige vaseline zorgt trouwens ook voor een beschermlaagje.

2. Wit dankzij witte azijn

Azijn is zowat voor alles goed, en dus ook om je witte sneakers terug stralend wit te krijgen. Gewoon een beetje azijn op een doekje, en je schoenen afvegen.

3. Gebruik een wonderspons

Een wonderspons heeft zijn naam niet gestolen. Het is een echt wondermiddel als het op vlekken verwijderen aankomt. Gewoon een beetje nat maken en zachtjes over je sneakers wrijven.

4. Shampoo voor hardnekkige vlekken

Shampoo is niet alleen goed voor je haar, ook voor je schoenen kan hij mirakels verrichten. Heb je een hardnekkige vlek? Neem dan een doekje of tandenborstel, breng er een beetje (baby)shampoo op aan, en zachtjes over de vlek wrijven. Zie hoe de vlek verdwijnt.

5. Nagellak

Het is eigenlijk een beetje vals spelen, maar witte nagellak is een goede manier om je vlek te verbergen die je écht niet meer wegkrijgt. Het is trouwens ook erg nuttig om je veters te vervangen, je nieuwe veters geven onmiddellijk al een veel betere indruk. Of je koopt natuurlijk nieuwe sneakers. Dit zijn trouwens dé schoenen voor de lente van 2019.

Met eenvoudige trucjes kun je vaak meer als je denkt! Wist je bijvoorbeeld dat je met kokosolie veel meer kunt dan koken? Hier lees je wat je er nog mee kunt.

 

Lees hier alles over dé modetrend voor deze lente