Omdat een stijlvolle look niet altijd peperduur hoeft te zijn, selecteerden onze moderedactrices voor jou de mooiste stukken voor een klein budget. Shoppen maar!

1. Stranger Things

De juwelen in de nieuwe collectie van Pandora zijn kleiner (lees: nog schattiger!) en goedkoper (hoera!). Met gloednieuw én allereerste celebrity-gezicht Millie Bobby Brown wil het label een volledig nieuwe generatie aanspreken. Missie geslaagd. Bedels (Pandora, vanaf € 12).

2. De FW19-20 collectie van Uterqüe

Uterqüe, het highstreet-label dat in België een beetje uit de aandacht is verdwenen, kun je wel nog online vinden. En neem van ons aan: de FW19-20-collectie is goed. Veel western-inspiratie, paillettenpakken, fantastische schoenen en accessoires (uterque.com).

3. Pyjamastijl

Op vakantie in pyjama? De zusjes achter de Les Soeurs-boetieks hebben een eigen collectie – Voy(ag)eurs – gelanceerd, geïnspireerd op hun reizen. Een fijne collectie in pyjamastijl die doet denken aan een wereldreis, van de Afrikaanse savanne tot de Chinese rijstvelden (lessoeurs.be).

4. Enkellaarsjes

Het Britse Miista is het favoriete schoenenlabel van onze moderedactrice. Het zijn kwalitatieve schoenen en goede materialen, ze zitten goed én ze zijn betaalbaar. Zoals dit paar laarsjes, bijvoorbeeld. Enkellaarsjes (Miista, € 158).

5. Puffy roze jurk

& Other Stories slaat de handen in elkaar met de Zweedse zangeres Sandra Andreis voor een capsulecollectie én soundtrack. Sandra heeft een aantal oude lyrics vrouwvriendelijker gemaakt. Zo werd The lady is a tramp in haar versie The lady is a champ. Ook de collectie is er een voor sterke madammen: vrouwelijke jurken, een prachtig broekpak en stijlvolle jas. Puffy roze jurk (& Other Stories, € 99).

 

Openingsbeeld: & Other Stories x Sandra Andreis 

Meer najaarsmode