Home Mode 5 x lentetrends gespot bij modebloggers

5 x lentetrends gespot bij modebloggers

5 x lentetrends gespot bij modebloggers

Het is bijna lente en we zijn weer allemaal bezig met onze lentegarderobe. Is hij nog up to date? Kan dat ene jurkje nog en is die schoen niet eerder spring 2015? Wij zochten enkele lentetrends van 2016 bij elkaar die we ook bij modebewuste bloggers spotten.

1. De two-piece, oftewel co-ord

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De bekende Chiara Ferragni van The Blonde Salad is gespot met de hippe two-piece trend. Ook zij combineerde op deze Instafoto een boven- en onderstuk in net dezelfde stof en kleur. Deze trend heet in modetermen co-ord en is oh zó elegant. 

2. Cropped flare jeans

 

After a pamper day with my lovely mum at @theofficialselfridges yesterday 🙂 Will be up on the blog soon! (Thanks mum for the pic!) #inmyjbrand

Een foto die is geplaatst door Samantha Maria (@samanthamariaofficial) op

3. De sneaker

Op deze foto zie je dat ook Elien Migalski van Dogs and Dresses zot is van hippe sneakers. Voor tips om sneakers te combineren, kun je trouwens hier terecht.

4. Roos haar

Deze Londense lady van blog In The Frow heeft de trend van het roze haar helemaal te pakken. En geef toe, het staat haar erg goed! 

5. Bloemenprints

Emma Gelaude staat bekend als de eerste Belgische modeblogster met My Fashion Blog. Op deze foto bewijst ze maar weer eens dat ze die titel waard is. Het jurkje met bloemenprint geeft haar look direct een romantische en erg vrouwelijke upgrade. 

Ook geïnteresseerd in interieurblogsters? Klik dan even hier.

Lees ook:

De 5 favoriete Instagram accounts van Tiany Kiriloff

4 x de leukste healthy blogs