De cruise collecties van grote modehuizen sierden tijdens het voorjaar de catwalk. Letterlijk. Van scuba-achtige ontwerpen bij Louis Vuitton in Rio, tot Carnival de Chanel met exotische printen op Cuba. Eindelijk kunnen we dromen van hagelwitte stranden in december, met een prachtig pre-season item rond ons lijf.

 

Een cruise of travel collectie is ontworpen met oog op een zonnereis in de winter. Tijdens onze lente en zomer draag je jouw favoriete stuk gewoon door. Een slimme investering dus, net als deze designertassen die je op termijn geld opbrengen!

Exotic chic bij Chanel

Een mix van borduursels, exotische prints, statement juwelen en pailletten: bij Chanel vieren ze met hun cruise collectie ook hartje winter Carnival de Cuba.

Seventies bij Roberto Cavalli

Peter Dundas flashed back naar de Seventies. Geïnspireerd door de nonchalante bohemian stijl legt hij flared modellen in de rekken én veel patchwork, haakwerk en luipaardprint. Voor een luxueuze maar effortless cruise look shop je bij Roberto Cavalli.

Braids bij Eres x Veronique Leroy

100% Belgisch! De cruise collectie van Eres en Veronique Leroy zweeft tussen stadsfashion en badkledij en heeft een typische Leroy-touch met gestructureerde vormen en nieuwe kleurtjes. Eyecatcher: de delicate vlecht die elke suit omhelst.

Surrealisme bij Louis Vuitton

Nicolas Ghesquière ontwierp voor Louis Vuitton een cruise collectie, met een knipoog naar de Braziliaanse hoofdstad. De modellen zijn duidelijk gebaseerd op de kleurrijke cultuur en indrukwekkende landschappen van Rio de Janeiro.

Bloemen bij Oscar de la Renta

Voor Peter Copping straalt de zon heel het jaar door. Zijn cruise collectie voor Oscar de la Renta zit dan ook boordevol bloemen en kleur. Met patchwork prints, polka dots en asymmetrische modellen, noemt hij zelf zijn collectie eclectisch.

De mooiste collecties voor de winter

Preview: de gepimpte schoenen van Marni x Zalando
Bekijk hier alle beelden van de collab tussen Kenzo & H&M
Alexa Chung gaat verrassende samenwerking aan