Een sjaaltje is hét accessoire voor de Indian Summer, want: het houdt je hals warm op koele nazomernachten. Maar wist je dat je ‘t ook voor andere dingen kan inzetten? Wij tonen je 5 manieren om de foulard naar je hand te zetten.

5 x manieren om je sjaaltje te stylen

1. Als riem

Glijd het sjaaltje door de riemruimte van je jeansbroek voor een Parisiennelook. Witte of zwarte T-shirt met ronde hals erop en klaar!

2. Als armband

Extra chique wordt het als je jouw sjaaltje inzet als armband. Wikkel rond je pols en werk af met ringen naar keuze.

3. Als haaraccessoire

Een oldskool manier om je kapsel naar een hoger niveau te tillen? Knoop er een sjaaltje in. Het maakt elke outfit meteen een stuk lieflijker.

4. Als kapje

Ben je een fietsmeisje en haat je het wanneer je haar in de war zit bij het afstappen? Enter: het sjaaltje. Knoop ‘m op je hoofdproblem solved!

5. Als mondmakser

Nooit gedacht dat dit ook ooit een optie zou zijn maar komt-ie: zet je sjaaltje in als mondmasker wanneer je écht niets anders bijhebt, bijvoorbeeld op de trein. Eleganter dan die felblauwe flapjes, toch?

Verzot op foulards? Leuk nieuws, want deze maand vind je bij het septembernummer van Feeling een tof Les Soeurs-sjaaltje met paisley print voor maar € 4,95 extra. Snel naar de winkel dus!

Meer nazomermode

Beelden: © Elien Jansen.