Home Mode 56-jarig model bewijst dat je op elke leeftijd sexy kan zijn

56-jarig model bewijst dat je op elke leeftijd sexy kan zijn

56-jarig model bewijst dat je op elke leeftijd sexy kan zijn

Iedereen wordt oud, daar kunnen we niet om heen! De vraag is of je je laat meeslepen door het getal dat op je paspoort staat. 56-jarig model Mercy Brewer laat die twee cijfertjes alleszins niet aan haar hart komen!

 

De Schotse was een bekend op de Londense jaren ’80 punk scene en ook nu steekt ze een (figuurlijke) middenvinger op naar de maatschappij. Voor het Nieuw-Zeelandse lingeriemerk Lonely schittert Brewer in hun prachtige campagne (en wondermooie lingerie). De beelden ogen smaakvol, ingetogen maar ook enorm krachtig.

Ook bij dit body-loving lingeriemerk staan powerful en “echte” vrouwen centraal.

Oog in oog met schoonheid

De manier waarop Brewer de huidige schoonheidsidealen uitdaagt ontging ook fotograaf Harry Were niet. Het resultaat van de shoot is een intieme ode aan de sterke vrouw die Mercy Brewer is.

‘De perceptie van schoonheid verandert aldoor, ik denk dat onze huidige schoonheidsstandaard niet in steen gebeiteld staat. Nieuwe schoonheid wordt steeds opnieuw ontdekt’, aldus Brewer.

Volgens het model is de aantrekkelijkheid van oudere vrouwen de nieuwe revelatie van onze tijd: ‘Als we die nieuwe schoonheid niet erkennen staan we onszelf een toekomst in de weg waar we naar uit kunnen kijken.’

Haat/liefde

‘Voor vrouwen is ouder worden meer uitdagend dan voor mannen omdat het niet met ons idee van schoonheid wordt geassocieerd.’ Persoonlijk heeft Brewer een haat/liefde relatie met verouderen: ‘Je gezichtsvermogen, gewrichten, elasticiteit van de huid,… Het gaat toch allemaal achteruit.’

Deze schone Yoda is werkelijk en inspiratiebron voor ons allemaal! Hopelijk horen we snel meer van haar!

Lees ook: