https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Mode 5 x de leukste shopadresjes in Gent

5 x de leukste shopadresjes in Gent

5 x de leukste shopadresjes in Gent

Een dagje shoppen in Gent? Daar zijn wij altijd voor te vinden, ontdek hier onze 5 favoriete adresjes van het moment.

 

1. Maison M

Maison M, mode, fashion, Gent, adresje

Maison M – Fine Clothing is een shop waar vrouwen van alle leeftijden hun gading vinden. Van Anneclaire, Cambio en Hemisphere Cashmere tot Moment by Moment, MaxMara Weekend, Riani en Rosso35, er is voor elk wat wils. Bovendien ligt aan de overkant ook Maison M – Fine Leather.

Donkersteeg 17-20, 9000 Gent – www.maison-m.be

2. Shevanti

Shevanti, Gent, adresjes, shoppen ,juwelen

Delphine Vanhove‘s juwelenshop Shevanti valt onmiddellijk op in het straatbeeld door de felle zebraprint op de geven van de winkel. Bij Shevanti kan je mixen en matchen met verschillende stijlen en prijsklassen. En neen, je kan hier niet enkel terecht als op zoek bent naar een duur juweel voor een speciale gelegenheid.

Nederkouter 53, 9000 Gent www.shevanti.com

3. Komono

Komono, horloges, juwelen, zonnebrillen, Gent, accessoires

Na Antwerpen streek Komono neer in Gent voor een tweede winkel op Belgische bodem. Dit hippe Belgische zonnebrillen- en horlogemerk zit dit seizoen in Aziatische sferen en laat zich inspireren door wereldstad Tokio.

Kortemunt 4, 9000 Gentwww.komono.com

4. Elisa Lee Shop & Gallery

Elisa Lee, shop & gallery, fashion, Gent, adresjes

Elisabeth Leenknegt is het brein achter het merk Elisa Lee, dat garant staat voor prachtige strakke en kleurrijke juwelen. Deze worden door Elisabeth met de hand gesmeed en ook het mondgeblazen glas is een eigen creatie.

Hoogpoort 33, 9000 Gent www.elisa-lee.be

5. Suite

Suite, Gent, adresjes, shoppen, mode

Niet zo ver van de Elisa Lee Shop & Gallery vind je Suite, een gezellige boetiek met een mooi assortiment aan Belgische kleding. Je vindt er onder andere stuks van Paul Smith, Stephan Schneider, Jean-Paul Knott, Tim Van Steenbergen, Maison Margiela MM6 en Hope.

Hoogpoort 59, 9000 Gent – www.suite-gent.be

 

Lees ook: