Home Mode 5 x de leukste shopadresjes in Hasselt

5 x de leukste shopadresjes in Hasselt

5 x de leukste shopadresjes in Hasselt

Wie tegenwoordig nog beweert dat Hasselt geen shopstad is, heeft het bij het verkeerde eind. Je bent er aan het juiste adres voor een ontspannen dagje shoppen en flaneren. Heb jij een shoppingtrip naar Hasselt in de agenda staan? Vergeet dat zeker niet halt te houden bij onderstaande adresjes.

 

1. Jade

Jade, boetiek, Hasselt, fashion, mode

Jade is een multi-merken boetiek die onlangs haar deuren heropende op een nieuwe locatie in Hasselt. De verschillende merken (o.a. Isabel Marant Étoile, Loeffler Randall en See by Chloé) worden in verschillende corners verspreid over de winkel.

Dokter Willemsstraat 19, 3500 Hasselt – www.jade-shop.be

2. Hotspot

HOTspot, Hasselt, schoenen, accessoires, shoppen, mode

Met HOTspot is Hasselt weer een adresje voor schoenen en accessoires rijker. De rode draad in de winkel zijn UGG’s, maar ook van andere merken zoals Repetto of Humat vind je hier pareltjes.

Dokter Willemsstraat 11, 3500 Hasselt – www.hotspothasselt.be

3. Streisant

Streisant, tweedehands, boetiek, vintage, designeritems

Ook Streisant biedt prachtige en unieke accessoires aan, en dan in het bijzonder tijdloze vintage handtassen. Ja, dat lees je goed! En wat meer is: Streisant is een tweedehandsboetiek, dus je kan de stukken vaak voor een prijsje op de kop tikken. Heb je zelf je kleerkast opgeruimd? Dan kan je jouw designeritems ook naar de winkel brengen.

Persoonstraat 20, 3500 Hasselt – www.streisant.be

4. Bruut/The Moonshiner

Bruut, cocktailbar, Hasselt, adresjes, shoppen

Plan je shoppingtrip bewust in als je een bezoekje aan Bruut/The Moonshiner wil brengen! Als je een lekkere en lichte lunch wilt tijdens de week, dan kan je terecht bij Bruut. Mannen kunnen zich hier dan zelfs laten scheren of hun haar laten knippen. In het weekend wordt de boel echter volledig omgetoverd tot The Moonshiner, een glamoureuze cocktailbar.

Dorpsstraat 26, 3500 Hasselt

5. Sissy-boy

Sissy Boy, Hasselt, shoppen, adresje, mode

In Hasselt opende dit jaar een vestiging van de Nederlandse keten Sissy-Boy en ja hoor, ook dit Hasseltse filiaal is meer dan een bezoekje waard. Je kan er terecht voor hippe mode (ook voor hem!), deco en originele hebbedingen.

Grote Markt 12, 3500 Hasselt – www.sissy-boy.com

 

Lees ook: