Home Mode 6 x accessoirenieuws uit eigen land

6 x accessoirenieuws uit eigen land

6 x accessoirenieuws uit eigen land

België boven, dat geldt ook op gebied van mooi accessoires en juwelen. Van de nieuwe winkel van Wouters & Hendrix tot de brillencollectie van Eline De Munck. Ontdek hier alle nieuwtjes. 

WOUTERS & HENDRIX

Hoera! De Brusselse shop van WOUTERS & HENDRIX zal de hele zomer lang ook op zondag open zijn. Ons plan? Op zaterdag passen, twijfelen, nog eens passen, geld tellen – en op zondag: toeslaan!

WOUTERS & HENDRIX, BRUGMANNPLEIN 16, 1050 BRUSSEL

 

wh

MIRACLES

Ex-miss en voetbalvrouw Annelien Coorevits lanceerde pas haar eerste accessoirecollectie. Voor je ‘Wéér een miss met een dure hobby’ zucht: haar collectie MIRACLES is góéd. De focus ligt op stalen juwelen – antiallergeen én budgetvriendelijk – in vrouwelijke vormen. Denk veel goud, armbandjes om te mix-enmatchen en ringen met grote, gekleurde stenen.

OORBELLEN (€ 39,80) EN ARMBAND (€ 94,90) VAN MIRACLES, 02/310.04.55, OF VIA WWW.MIRACLESCOLLECTIONS.BE

mir

ODETTE LUNETTES 

Een bril is ook een juweel, vinden wij. Zéker als je een bril van ODETTE LUNETTES op je neus hebt staan. Gloednieuw, stijlvol én Belgisch: wij moeten dringend naar de oogarts om een voorschrift. P.S. Eline De Munck is niet alleen het gezicht van Odette Lunettes, ze is ook de bezieler van dit nieuwe brillenmerk: go go go Eline!

SHOPPEN KAN OP WWW.ODETTELUNETTES.COM

odette

ICE-WATCH 

betaalbare horloges uit eigen land – heeft een prachtige zomercollectie in de winkels. Wie van bloemen houdt, weet vast niet wat te kiezen: het horloge met hibiscusbloem, of toch liever dat met klaprozen? Of oh, die tiarébloemen uit Tahiti!

ICEFLOWER VAN ICE-WATCH (€ 89), VIA WWW.ICE-WATCH.COM

ice

KOMONO

De verrassende samenwerking tussen Komono en Andy Rementer. Maar eerst even een wat-is-wat, misschien?

Komono ('kleine dingen' in het Japans) is een accessoirelabel van eigen bodem dat focust op horloges en zonnebrillen. Vijf jaar na de lancering is het merk groot in België en daarbuiten – met ongeveer 1.400 verkooppunten wereldwijd. Codewoorden zijn cool, betaalbaar en een tikje retro.

Andy Rementer is een Amerikaanse illustrator, met een voorliefde voor typografie, vintagekleuren en vlooienmarktjes.

Samen lanceren ze een collectie gewéldige limited-edition uurwerken: fun, speels en verrassend – net wat je zomergarderobe nog miste.

Andy Rementer x Komono, exclusief bij YOUR Antwerpen, Kloosterstraat 84, 2000 Antwerpen. Prijzen tussen € 69,95 en € 79,95.

komono

I.Ma.Gi.N. JEWELS

I.Ma.Gi.N. Jewels , het Belgische juwelenlabel dat vooral bij hipsters populair is, popt up in Knokke. Een dagje strand kun je dus deze zomer combineren met de jacht op het perfecte Ibiza-style armbandje.

imagin

 

Lees ook: