Home Mode 9 valentijnsgeschenken waar hij écht iets aan heeft

9 valentijnsgeschenken waar hij écht iets aan heeft

9 valentijnsgeschenken waar hij écht iets aan heeft

Valentijn staat weer voor de deur en dat betekent romantische uitjes én cadeautjes. Manlief is zelden gelukkig met zeemzoete romantische cadeautjes, maar kiest liever dingen waar hij écht iets aan heeft. Deze tips helpen je ongetwijfeld op weg.

Ben jij zelf into fashion? Dan zullen deze cadeaus je op het lijf geschreven zijn.

Jij wordt misschien vrolijk van een prachtig bloemstuk, een doosje met lekkere chocolade of een zelfgeschreven liefdesgedicht. Maar (de meeste) mannen gaan liever voor praktisch als ze zelf de keuze hebben. Aan deze cadeaus heeft hij écht iets.

9 x cadeaus voor hem

Nooit nog te laat

Koop hem dit jaar een horloge. Het ziet er niet alleen leuk uit, vanaf nu komt hij altijd op tijd, zowel op zijn werk, maar vooral ook voor jullie dates natuurlijk. Dit model van Armani is stijlvol, stoer en mannelijk.

Geen krassen

Natuurlijk verrast je partner je regelmatig met een (pittig) sms’je. Maar net zo vaak slingert zijn smartphone ergens rond of valt hij zelfs. Deze smartphone case beschermt zijn telefoon tegen krassen. Én nu denkt hij elke keer aan jou als hij zijn smartphone oppakt.

Shinola
€100 – Bekijk het hier

Dromen van vakanties

Nog niet onmiddellijk een vakantie in het verschiet? Koop hem alvast een zonnebril om zalig weg te dromen van de zon en reizen die nog moeten komen. Dit exemplaar is perfect. Leuk detail: de bril is unisex, dus wie weet kun je hem zelf wel eens lenen. 😉

Gucci
€280 – Bekijk het hier

Niet meer te koud

De Belgische winter is nog niet voorbij en we kunnen ons zeker aan nog wat koude temperaturen verwachten. Door hem een sjaal te geven houd je hem lekker warm. Bovendien ziet hij er nog eens goed uit ook. Score.

Ted Baker
€65 – Bekijk het hier

Stylish op het werk

Stuur je man vanaf nu stylish naar het werk met deze mooie laptoptas in cognackleur. Vooral ook heel erg praktisch.

Castelijn & Beerens
€299,95 – Bekijk het hier

Altijd geld op zak

Geloof ons, deze portefeuille is zó klein, en net daarom zal je partner er helemaal dol op zijn. Geen dikke portefeuille meer achterin de broekzak, maar een praktisch klein formaat dat letterlijk overal in past.

Hugo Boss
€140 – Bekijk het hier

Voor al zijn ambitieuze plannen

Voor de ambitieuze zakenmannen is een goede pen en een stevig notitieboekje onmisbaar. Deze is helemaal perfect.

Waterman
€115 – Bekijk het hier

Voor ochtenden zonder slecht humeur

Geef een man zijn kop koffie in de morgen, en zijn slecht humeur verdwijnt (meestal) als sneeuw voor de zon. Slechte koffie is geen optie, dit apparaat van Jura maakt heerlijke koffie. En je kunt het zelf nog eens gebruiken ook.

Jura
€699 – Bekijk het hier

Voor romantische avonden

Dit wijnrek is praktisch en leuk. Bovendien is het romantisch, want tijdens jullie date-avondjes thuis op de zetel, neem je er gewoon een heerlijk flesje wijn bij. Genieten maar.

RTA
€37,95 – Bekijk het hier

Meer tips voor een romantische valentijn