Home Mode 9x rosé gold accessoires
9x rosé gold accessoires

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zilver te koel? Goud te hard? Dan worden de rosé gold accessoires van dit seizoen absoluut jouw partner in crime! De warme gloed van klassiek goud wordt namelijk perfect gecombineerd met een zachte romantische toets van zalmroze. Rose gold accessoires vormen een vaste waarde in de meeste high fashion merken en daarom zochten wij alvast de mooiste items voor jou uit zodat jij kan schitteren op jouw avondje uit.

A photo posted by Michael Kors (@michaelkors) on

A touch of blush

Rosé gold zorgt niet alleen voor een luxueuze indruk, maar het leent zich perfect tot de meest kleurijke outfits in jouw garderobe. Hoef je jouw outfit niet te temperen? Ga dan gerust voor een statement juweel bezet met extra schitterende steentjes. Je geeft je look meteen een instant vrouwelijke touch en je trekt er op een originele en classy way de verdiende aandacht mee. Durf gerust te investeren in een kwaliteitsvol juweel want het zal perfect de gekste trends doorstaan.

Op zoek naar een opvallende outfit om je rosé gold accessoire mee te combineren? Laat je dan inspireren door deze kleurrijke jumpsuits of deze zes bizarre zomertrends.

Fotospecial: 9x rosé gold accessoires

Vorige

8. Larsson & Jennings

€310 – Bekijk het hier

Vorige