Iedereen ziet er graag stylish uit, ook je kinderen. Ga je deze zomer een dagje richting de kust? Ga dan zeker eens langs de volgende vier hotspots voor kinderen. Zo lopen jij en je kroost er super up-to-date bij.

1. World of Rascals

World of Rascals heeft de schattigste veterschoentjes voor eerste stappertjes, maar ook coole sneakers voor tieners. Het merkenaanbod is énorm – van Veja tot Pom d’Api.

Waar? World of rascals, Wittenonnenstraat 37A, Oostende

2. Basile

Een heerlijke jongensnaam voor een heerlijk winkeltje: Basile in Nieuwpoort heeft alles in huis om je lievelingsshop te worden. De merkenselectie is top – het coole The Animals Observatory! Maan! Bellerose – en: je vindt er ook kleren voor jezelf. Dubbele fun!

Waar? Basile, Residentie Dukdalf, Franslaan 20-22, Nieuwpoort

3. Kabine & Kantine

Shoppen en erna een hapje eten? Kan perfect bij Kabine (de shop) en Kantine (het restaurant). Je shopt hier alles, van babykleertjes over bedjes tot knuffels. Heerlijk adres ook voor een geboortelijst.

Waar? Kabine en Kantine, M. Blieckstraat 11, Koksijde

4. Maison Odette

Maison Odette in De Haan is op zich al voldoende reden om naar deze prachtige kuststad af te zakken. De shop specialiseert in kinderschoenen en biedt een mix tussen klassiek – Gallucci – en hip – Bobo Choses. Eén probleem: kiezen is moeilijk.

Waar? Maison Odette, Stationsstraat 10, De Haan

Meer leuke hotspots: