De Haan is misschien niet direct de eerste badplaats waar je aan dacht, maar deze gemeente is zéker de moeite waard. Niet enkel kan je er liggen aan het strand en genieten van de zon, ook kan je er verschillende leuke adresjes ontdekken. Wij geven er drie die je zeker niet wilt missen!

3 x hotspots in De Haan

Guapa

Love it or hate it, maar het heuptasje is bezig aan een comeback. En dan bedoelen we een bescheiden en stylish exemplaar zoals dat van Marie Martens. Niet alleen handig, maar ook mooi. Je scoort het bij Guapa in De Haan, waar je altijd vriendelijk wordt geholpen bij het samenstellen van jouw zomersilhouet.

Koninklijke baan 27, De Haan. Meer informatie vind je op guapa-dehaan.be

Optiek De Wilde

Linda Farrow zette in de jaren 70 zonnebrillen op de fashion-kaart en anno 2018 blijft ze een trendsetter. Wil je echt een ‘oogverblindende’ zonnebril kopen, laat het dan een model van dit label zijn. Wij spotten ze bij Optiek De Wilde in De Haan waar ze een héél ruime keuze hebben.

Driftweg 15, De Haan. Meer informatie vind je op optiekdewilde.be

Hotel Duinhof

Dit mini-hotel is een open-top Britse parel: denk Burberry-ruitjes, Ralph Lauren-streepjes en een typische high tea en Schotse bar. Voor foodies hebben ze, op wandelafstand, hun eigen restaurant Casanova waar o.a. het Noordzee-menu een absolute aanrader is.

Leeuwerikenlaan 23, De Haan. Meer informatie vind je op duinhof.be

Ben je nu al aan het wegdromen van een zonnige zomer aan onze Belgische Kust? Dan doen wij er graag nog een schepje bovenop met een voorsmaakje van onze kust-specialDownload hier enkele reeds uitgestippelde shoppingroutes en dé must-do’s van onze Feeling-gastvrouwen aan de Belgische Kust.

Onze kust-hotspots wil je ook nog gelezen hebben: