Home Mode Alexa Chung lanceert eigen kledinglijn

Alexa Chung lanceert eigen kledinglijn

Alexa Chung lanceert eigen kledinglijn

Brits model en televisiepresentatrice Alexa Chung is klaar om haar eigen gelijknamige modelabel te lanceren. Een verrassing? Misschien, maar het stijlicoon heeft zichzelf na verschillende succesvolle samenwerkingen, haar eigen boek en een documentaire alvast bewezen in de fashion scene. De 32-jarige zal de rol van creative director op zich nemen en zo een betaalbare modelijn ontwikkelen die volgend jaar in de winkels ligt. We kunnen haast niet wachten!

 

Muze voor modemerken

Dat deze fashionista de laatste trends aanvoelt als één van de beste, is geen nieuwtje. Verschillende modehuizen zien Alexa Chung als de ideale muze voor hun collecties. Zo ontwikkelde Mulberry een handtas die volledig op haar persoonlijkheid geïnspireerd werd. De Alexa Bag deed de verkoopcijfers van het bedrijf de hoogte inschieten en was zo goed als overal meteen uitverkocht. Ook was de it-girl twee jaar geleden gastredactrice in de Tommy Hilfiger FW14-campagne.

Alexachung

Na ervaring op te doen bij onder andere Marks & Spencer en Superga waagt ze zelf een kans als creative director van haar eigen label, Alexachung. Voor Chung is het belangrijk dat haar kleding voor iedereen toegankelijk is. Betaalbaar en draagbaar vormen daarom de rode draad doorheen haar nieuwe kledinglijn. Denk aan avondkleding, schoenen, sieraden en andere accessoires.

In de winkelrekken

Alexa Chungs eerste collectie zal vanaf mei 2017 te koop zijn bij enkele zorgvuldig uitgekozen verkooppunten zoals Matchesfashion.com, MyTheresa en SSENSE.

Lees ook: