Een seizoenswissel is hét ideale excuus om te gaan shoppen. Of tenminste: online zoeken naar de beste must have items voor de zomer. Scroll door onze shopping en schaf jezelf minstens één van deze it-jurken aan.

7 zomerjurken die je moét hebben

Misschien wel het grootste bommetje van de zomer: maxi-jurken met grote bloemen zijn voorbij. Kies voor kleine fijne bloempatroontjes en subtiele flower power. Andere trends ontdek je hieronder:

Een linnen jurk

Je kan echt niet om linnen heen deze zomer. Deze korte jurk met ballonmouwen van Zara (€ 39,95) is een mooie om mee te beginnen.

Een gestreepte jurk

Ook streepjes duiken weer overal op. Tip: kies voor een jurk met verticale strepen zoals deze van Mango (€ 49,99), die doet wonderen voor je figuur.

Maxi-dress met fijne bloemen

Exit: jurk met grote tropische prints, enter: jurk met fijne bloemen. Voor deze van The Kooples (€ 318) halen wij graag wat extra uit ons spaarvarken.

Jurk met zeesterren

Als jij niet naar de zee kan, komt de zee toch gewoon bij jou? Jurken met zeesterren (Rixo, € 300), zeepaardjes en schelpen zijn niet meer weg te denken.

Hemdjurk met polka-dots

Bolletjes zijn in, streepjes zijn dat ook. Het Scandinavische merk Stine Goya merkte dit op en ontwierp een jurk met een mix van beide patroontjes. Voor € 289,95 hangt-ie in jouw kast.

Een rode jurk

Naast geel en lavendel, is ook rood dé hebbe-kleur van de zomer. Draag de kleur stijlvol naar je werk in de vorm van deze zijden Ralph Lauren jurk (€ 299).

Een jurk met ruiten

Een picknickkleedje shop je bij Rails (€ 152,40). Glaasje cava en aardbeien erbij en je gaat helemaal op in de natuur ;-).

Meer zomermode