In joggingpak naar de supermarkt? Daar doet Angelina Jolie niet aan mee. Hoewel de 47-jarige actrice deze zomer voor comfort kiest, blijft een stijvolle look toch cruciaal. Ontdek hier in welke jurk ze afgelopen week boodschappen deed.

Comfy chique naar de supermarkt

Nadat de 47-jarige actrice ons enkele weken geleden bewees dat een pyjama ook als volwaardige airport look telt, verscheen ze deze week opnieuw in een comfy chique outfit. Nadat ze haar oudste dochter Zahara naar school bracht, besloot Angelina Jolie om nog enkele boodschappen te doen samen met haar jongste zoontje Knox. Dit deed ze niet in een sober joggingpakje, maar in een prachtige witte wikkeljurk van het Amerikaanse luxemerk Vince. Deze stijlvolle jurk combineert ze met geweven sandaaltjes van Valentino en een schoudertasje van Dior. Daarnaast werkt Angelina de look af met een oversized zonnebril en goude oorbellen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Op Angelina’s wijze

Met deze simpele maar stijlvolle look, bewijst de actrice nogmaals dat tijdloze items hun investering waard zijn. Hoewel we de wikkeljurk van Angelina een prachtig item is, vinden we € 445 toch een stevige prijskaartje. Daarom verzamelden we hieronder enkele prachtige look-à-likes waarmee jij straks ook de supermarkt kan betreden.

Get the look

Angelina’s jurk

Vince

€ 445 – Shop het hier.

Valentino sandalen

Valentino

€ 753 – Shop het hier.

Dior shoulderbag

Dior

€ 3800 – Shop het hier.

Wikkeljurk in gebroken wit

Sandro

€ 195 – Shop het hier.

Linnen wikkeljurk

& Other Stories

€ 99 – Shop het hier.

Hemdjurk met knoopsluiting

Tommy Hilfiger

€ 89 – Shop het hier.

Lees ook: