Je hebt zo van die vrouwen die er al-tijd uitzien om door een ringetje te halen. Zo ook voorbije Oscarnacht, waar Jennifer Aniston alwéér straalde in een prachtige jurk met 7 miljoen euro (!) aan diamanten. Helaas zijn er ook altijd dames die erin slagen compleet de mist in te gaan. Deze filmsterren keken niet diep genoeg in de spiegel (en gaan beter naar het carnavalbal next time).

Benieuwd naar de winnaars van de Oscars? Hier ontdek je ze allemaal.

Felicity Jones

Felicity koos ietwat ongelukkig een jurk uit deze keer. Oké het is ‘n Dior, maar sorry: geen die jou flatteert, mevrouw Jones. De nude look is misschien mooi als je van plan bent het Zwanenmeer te dansen maar daarvoor ben je hier niet gekomen, toch?

Dakota Johnson

Euhm. Wait. What went wrong? Een champagnekleurige jurk van Gucci met lange satijnen mouwen en hoge nek. Oké it is funny, maar niet echt gepast om jezelf als Oscarbeeldje te verkleden, Dakota.

Scarlett Johansson

Toegegeven? Ze heeft er al beter uitgezien. Beetje casual voor op de rode loper en vooral: uit welke verboden hoek van haar dressing komt die afschuwelijke riem? Liefst zo ver mogelijk weggooien, Scarlett.

Teresa Palmer

Oké Teresa Palmer, je hébt gelijk dat riempjes een trend zijn. Maar op dit kleed? Naaaa.

Leslie Mann

Voor de première van Beauty and the Beast had hij leuk geweest maar op de Oscars zagen we deze felgele jurk liever niet passeren. Next time better, Leslie Mann.

Meer over de Oscars

Oh no! Dit zijn de grootste blunders tijdens de Oscaruitreiking
Celebrities read mean tweets: de Oscareditie
10 x oogverblindende jurken op de Oscarnacht 2017