Home Mode Balmain x H&M: het verslag
Balmain x H&M: het verslag

We hebben veel geduld moeten uitoefenen, maar eindelijk is het zo ver: de langverwachte collectie Balmain x H&M is er! 

Op dit moment vindt de lancering van de Balmain x H&M collectie plaats in Brussel, Gent en Antwerpen. Wij waren er deze ochtend vroeg bij, en geven je graag een update. Kon je er niet bij zijn? Geen zorgen, je kan nog steeds jouw exclusief stuk winnen dankzij Feeling!

Balmain

Feeling rapporteert

Eenmaal aangekomen bij H&M in Elsene valt ons de eindeloze wachtrij op, met daarin veel vrouwen maar ook een verrassend aantal mannen. Wij grepen onze kans om hen enkele vragen te stellen.

De wachttijd

Sinds gisterenavond 20u werd de H&M van Elsene al dé verzamelplaats door vastberaden fashionistas met hetzelfde doel: een haute couture-stuk van Balmain te pakken krijgen. Daarnaast waren er klanten die ’s nachts arriveerden of besloten ’s morgens (zeer) vroeg te gaan aanschuiven.

Het budget

€ 500, € 300, € 400, € 700, € 150… De relatief gepeperde prijzen die je moet neertellen voor deze collectie schrikt blijkbaar niemand af.

De favoriet

Tot onze verbazing staat niet het groene jurkje, gedragen door Kendall Jenner, maar de leren blazer op de eerste plaats op hun verlanglijstje. Op de tweede plaats staan de sandalen met riempjes. Met budgetten die flink variëren, investeert de ene shopper liefst in één stuk om zijn/haar garderobe aan te vullen, terwijl de andere liever een beetje vanalles wil uitproberen en kopen. Ook wij willen deze unieke stukken in onze kleerkast. Ontdek hier onze ultieme selectie.

De webshop

Om 10u deze ochtend ging ook de webshop open. Zoals te verwachten was de e-shop al ‘down’ rond 9u40 en moest je wachten in de wachtrij. Onze conclusie: het is misschien zelfs moeilijker om online en stuk te verkrijgen in plaats van in de winkel. Enkele screenshots, waarop je al na 5 minuten na de lancering lege collecties te zien kreeg, werden onthuld door enkele gelukkigen.

Olivier Rousteing mag trots zijn op zijn collectie! Lees hier ons interview met de jonge ontwerper.

 

Lees ook: