De voorbije dagen was het al mode wat de klok sloeg in New York tijdens de eerste van de vier fashionweeks (Londen, Milaan en Parijs volgen nog). Heel wat trends en bekende gezichten walsten de catwalk plat en topmodel Gigi Hadid liep op een gegeven moment zelfs compleet naast haar schoenen. Letterlijk dan.

Poker face Gigi

Van een serieuze wardrobe malfunction gesproken. Toen Gigi Hadid gisteren over de Anna Sui-catwalk paradeerde in een bohemian-chique look – denk: glitterjurk, sjaal met veren, een statement ketting én doorzichtige sokken – was er iets opmerkelijk aan de onderkant van haar outfit te bespeuren. Nee, ze verscheen deze keer niet zonder onderbroek – hoewel ze dat ook zou durven – wél zonder: schoen.

Het duurde een tijdje vooraleer zelfs de frontrow merkte dat er iets aan de hand – nu ja, voet – was want Gigi Hadid deed alsof er niets gebeurde en probeerde haar loopje op één platformsandaal en vijf tenen af te maken. Nice work, Gigi!

A Cinderella Story

Prins Zayn was nergens te bespeuren om haar muiltje te brengen, maar gelukkig kwam kleine sis Bella to the rescue tijdens het finale-gangetje. Wat een prachtig zussenmoment! Yolanda Foster did a killer job.

Meer over Gigi Hadid