Met de lente in aantocht voelen sommige celebs de lichte dwang om wat meer van zichzelf bloot te geven. Zo ook topmodel Bella Hadid die gespot werd zonder broek(!) op Paris Fashion Week. En hoewel dat eigenlijk heel fout klinkt, zouden we met zo’n benen precies hetzelfde doen.

 

Bella Hadid geeft geregeld wat bloot van zichzelf. Letterlijk dan. Als je haar nipples wil spotten, klik dan even hier.

The pants are gone

De pantless trend is back in business dankzij Bella Hadid. Vorig jaar doken Kendall Jenner en Rihanna al op in de look en lieten ze voor ‘t eerst hun broek thuis.

Pantless is back

Terwijl zij het sportief hielden, verscheen Bella op de Paris Fashion Week in een suited variant. Ze speelde met proporties in een rode (tikje mannelijke) oversized mantel van Area, inclusief wijde revers en een grote sluitknop. De over-the-knee boots maakten de look übersexy en zijn helemaal geschikt om te dragen tijdens het tussenseizoen (in de zomer vervang je ze door high heels). De hoed van Charlotte Simone (praktisch bij dit regenweer) én top-handle tas van Dior maakten het plaatje compleet en met haar fijne ketting van The2Bandits plus statement oorbel, is Bella Hadid meteen één van de meest fashion-forward celebs van’t moment.

Copy the no-broek look

Grijze sweater met anker

Tommy Hilfiger
€149,95 – Bekijk het hier

Rode mantel

Vero Moda
€59,95 – Bekijk het hier

Oversized hoodie

Ivy Park
€48 – Bekijk het hier

Lichtblauwe mantel

mint&berry
€79,95 – Bekijk het hier

Sportieve oversized sweater

Tommy Hilfiger
€119 – Bekijk het hier

Meer over de zusjes Hadid

Dé hoogtepunten van de Victoria’s Secret show 2016
Gigi Hadid lijdt aan de ziekte van Hishimoto
Dragen we binnenkort allemaal deze schoenen dankzij Gigi Hadid?