Home Mode Blogger Garance Doré brengt boek uit

Blogger Garance Doré brengt boek uit

Blogger Garance Doré brengt boek uit

Wanneer het aankomt op boeken om ons koffietafeltje mee op te fleuren, kijken wij alvast rijkhalzend uit naar dat van blogster en illustratrice Garance Doré.

Jup, net als haar hubby en bekende streetstyleblogger Scott Schuman, zal ook Garance Doré binnenkort een boek uitbrengen met een selectie van haar foto's en illustraties. Vorige week maakte ze bekend dat er al een deal is gesloten met New Yorkse uitgeverij Random House's Spiegel & Grau. De titel en publicatiedatum van Dorés nieuwe geesteskind zijn nog niet bekend. Waar we wel al zeker van zijn, is dat dit boek – Garance Doré kennende – een pareltje zal worden.

Nog niet bekend met Garance?

Geen Englishman in Paris is Garance Doré, wel een Parisienne in New York. Met haar guitige schrijfstijl en speelse illustraties, veroverde ze, sinds ze zeven jaar geleden haar blog opstartte, het hart van menig modeliefhebber – en dus ook dat van ons. Haar foto's worden steevast voorzien van witty comments en ook haar kortfilmpjes zijn legendarisch. Daarbovenop zijn we ook helemaal verzot op haar persoonlijke stijl.

Garance Doré

Garance Doré

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

NS