Home Mode Cannes 2016: dé 10 beste looks
Cannes 2016: dé 10 beste looks

De sterren zijn massaal naar Cannes afgezakt om hét jaarlijkse Film Festival bij te wonen. Sit back and relax, laat je inspireren door de extravagante en glamoureuze looks van de sterren.

Deze celebs scoorden het best op de rode loper: 

 

1. Blake Lively

Blake Lively

 

Onze favoriete Gossip Girl actrice stelt ons nooit teleur. De blonde bombshell mét babybump stal de show op de rode loper van Cannes. Samen met Kristen Stewart vertegenwoordigden ze hun nieuwe film ‘Café Society’. Neem een minuutje de tijd om Blake’s curves te bewonderen in deze ‘naked’ Versace jurk.

2. Kristen Stewart

Kristen Stewart

 

Kristen Stewart slaagde met glans in the mission impossible: opvallen in Cannes naast de perfecte (zwangere) Blake Lively. Stewart verfde haar lokken platinablond en pakte haar koffers bomvol Chanel. Resultaat: het muurbloempje van Twilight schitterde in een elegante en sexy look tijdens de openingsceremonie. Bewondering alom!

 

3. Bella Hadid

Bella Hadid

 

Bella Hadid, dressed to impress én dat is gelukt in een glamoureuze jurk van Cavalli. Het resultaat: véél goud, kant en sequins. Haar perfect gecontourde cheeks en glowing highlighter maken de look af.

4. Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

 

Flowers for spring? Groundbreaking. Voor deze Gucci jurk van Kirsten Dunst maken we graag een uitzondering. Kirsten looks pretty in pink!

5. Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

 

Natural beauty, Doutzen Kroes verschijnt in een prachtige jurk van Brandon Maxwell op de première van Cannes. Wij hebben slechts één ding te zeggen: wauw!

6. Amall & George Clooney

Amal en George Klooney

 

Oké stiekem hebben we nog steeds niet verwerkt dat George Clooney officieel getrouwd is. Maar we moeten eerlijk toegeven dat Amal en George samen een beeldig plaatje vormen op de rode loper. In haar gele Versace jurk, lijkt Amal een Griekse godin. De wind zorgde voor een extra dramatisch effect én een Marilyn Monroe momentje.

7. Victoria Beckham

Victoria Beckham

 

Ex-Spicegirl, Victoria Beckham verscheen voor het eerst op de red carpet van Cannes en dat deed de designer natuurlijk in stijl. Fashion advies van Victoria: less is more.

8. Anna Kendrick

Anna Kendrick

 

De prijs voor het beste accessoire gaat zonder twijfel naar Anna Kendrick. Ze liep namelijk arm in arm met Justin Timberlake. Hmm, over arm candy gesproken.

9. Naomi Watts

Naomi Watts

 

Is lila binnenkort het nieuwe zwart? Wie weet, want Naomi Watts haar Armani jurk is een echt pareltje. De actrice straalde op de première van ‘Café Society’.

10. Vanessa Paradis

Vanessa Paradis

 

Niemand minder dan Vanessa Paradis behoort dit jaar tot de jury van het Film Festival. Ze betrad de rode loper in een romantisch jurkje in pasteltinten. Fris en helemaal spring-proof.

 

Lees ook:

10 beste looks: week 2 mei

De 5 meest opvallende looks van het Met Gala

Zo zag je Kate Middleton nog nooit