Home Mode De 4 mooiste it-bags
De 4 mooiste it-bags

Al decennialang dromen vrouwen van een it-bag: dé luxueuze designertas waar je instant voor smelt. Wij tonen jou de 4 mooiste. 

1. Helemaal Hermès

DeBirkin van Hermès is waarschijnlijk de über-it-bag. Het verhaal wil dat de tas werd vernoemd naarJane Birkin, nadat zij in 1984 op een vlucht belandde naast de toenmalige CEO van het merk. Wist je dat er 48 uur vakmanschap kruipt in één tas? Eva Longoria, Mary-Kate & Ashley Olsen en Victoria Beckham zijn fan.

 

2. Balenciaga Baby

De Motorcycle van Balenciaga draait al 14 jaar mee en elk seizoen vind je de tas in nieuwe kleuren. In 2007 werd ook de 'giant'-versie gelanceerd die je herkent aan de zilver- en goudkleurige knopen.

 

3. Cute in Céline

Sinds Phoebe Philo in 2008 aan het roer kwam, is Céline opnieuw hot. Ze presenteerde haar eerste collectie in de zomer van 2010 en introduceerde daarbij meteen een nieuwe it-bag: Luggage Tote. Eén van de recentere, maar naar verluidt grootste klassieker in wording…

 

4. Chanel Classic

De 2.55 van Chanel werd in februari 1955 gelanceerd. De versie met de CC-sluiting (voor het eerst uitgebracht in de jaren '80) is de meest gegeerde, want het logo van Chanel is misschien wel het bekendste ter wereld. Bij de 2.55 moet je vooral deze vraag stellen: welke celeb heeft hem niet?

 

5. Lovely Louis Vuitton

De modewereld trok grote ogen toen in 2009 bekend werd dat toenmaligLouis Vuitton-ontwerper Marc Jacobs zijn beste vriendin Sofia Coppola had gevraagd om een tas te ontwerpen.

 

6. Prada Please!

De Saffiano Lux Tote van Prada is het meest iconische model van dit Italiaanse luxelabel. De tas is herkenbaar aan zijn strakke lijnen en komt in alle kleuren van de regenboog.