Home Mode Dé 5 accessoiretrends voor de zomer

Dé 5 accessoiretrends voor de zomer

Dé 5 accessoiretrends voor de zomer

Tijdloze accessoires (lees: de Kelly-bag) maken elke outfit luxe – altijd een goed idee. Trendaccessoires (lees: items die zomer 2016! gillen) zijn dan weer goed om je simpele jeans een instant mode-upgrade te bezorgen. Het is maar wat jij wilt, maar wij hebben alvast – stiekem – DE vijf trendwoorden van het seizoen opgelijst. Hiermee laat je zien dat je méé bent – en smaak hebt, natuurlijk. 

1. De Ruimte

Het Heelal is in. Rare zin, we weten het, maar we bedoelen: we zien veel zilver, sterrenprints, vreemd glimmende materialen en vormen. Spaced out, zoiets. De allermooiste versie van ruimtelijk inzicht vonden we bij AGL, het Italiaanse label dat vooral superstraf is in platte, trendgevoelige schoenen. Zoals deze, dus.

schoenen AGL

Silver Space brogues (AGL, € 280).

2. Georgia

Een mooie naam, sowieso, maar ook nog eens de naam van DE it-bag van het moment, van Chloé. Het is een klein, vrouwelijk zadeltasje, met twee flappen en twee vakken – subtiel, maar erg mooi qua design. Draag het cross-body voor een casual touch. Komt overigens in een heel arsenaal prachtige kleuren, van zwart en crème over koraalrood tot roestbruin. Je zou er zowaar ineens twee kopen.

Chloé

Georgia zadeltas (Chloé, € 750) o.a. bij Sevens Lederwaren in Gent, www.sevens.be

3. Slides

Slippers, of instappers, of dus: slides, zijn drie-in-één. Ultrahip deze zomer (want ook gezien bij pakweg Gucci), heel erg comfortabel (het wordt de voetvriendelijkste zomer in tijden) en mooi bij nagenoeg alles. Hébben, deze Marc Cain– slides, want: in prachtig crème leer, met net genoeg bling om ook onder een chique jurk te passen.

Marc Cane

Leren slides met steen (Marc Cain, prijs op aanvraag).

4. Tan

Als je straks maar centen hebt voor één accessoire, koop dan iets in 'tan'; de natuurlijk bruine tint van leer. Tikje boho, altijd chic, matcht met alles en: deze tas met schakelketting van Filippa K is gewoon T.O.P. Hashtag hébben.

Filippa K

Tan tas (Filippa K).

5. Knopje

Ons oog spot heel veel knopjes-oorbellen: simpel op het oor, maar vaak net daardoor extra stijlvol. Het hoogst op ons boodschappenlijstje staan deze eenvoudige, maar super-de-luxe Nudo-knopjes van Pomellato – hoe mooi kan een oorbel eigenlijk zijn?

oorbellen

Oorknopjes 'Nudo' (Pomellato, prijs op aanvraag).

Meer over de nieuwste trends? Lees dan onze tips om sneakers te dragen of om sportkledij als alledaagse mode te gebruiken.
 

Lees ook:

Co-ord, een gecoördineerde look

Mesh: mode met gaten