Terwijl er je misschien heel wat veranderingen te wachten staan in 2018 – dit worden over het algemeen de grootste trends – is de snelste en minst pijnlijke (nu ja) een refresh van je garderobe. Schenk je sweaters, jeansbroeken en pumps die je nooit meer aandoet aan iemand die er wél blij mee is en lift je kleerkast met deze 5 stuks.

5 x mode-stuks voor 2018

Een ‘damn woman’ jurk

Nu de feestdagen achter ons liggen, ben je hoogstwaarschijnlijk door al je LBD’s en statement jurken gefietst. Tijd dus om jezelf een nieuwtje aan te schaffen, zoals deze maxi-jurk van Vila (€ 69,95). Al is het maar om die post-holiday blues te verdrijven.

Een verrassende pump

Grote kans dat je al heel wat pumps bezit in de klassieke kleuren. Dit jaar is het hoogtijd voor een cooler paar. Een kleurrijke pump zoals deze rode van Peter Kaiser (€ 179,95) blaast nieuw leven in je outfit die je zo vaak draagt of maakt je t-shirt-en-jeans combo nét dat tikje interessanter.

Een blazer op maat

Niets ademt meer ‘girl boss’ dan een getailleerde blazer. Maak je job-goals hélemaal waar met een kostuumvest uit velvet (€ 270), ben je meteen ook hélemaal mee met de mode. Elke keer je ‘m aantrekt, word je eraan herinnerd hoe powerful jij wel niet bent ;-).

Een speelse jeans

Soms is een leuke jeans gewoon dé key to happiness. Als je de volgende keer om een jeansbroek gaat, grijp dan naar een hip en origineel exemplaar zoals deze van 7 For All Mankind met patchwork patroon (€ 240) in plaats van je oude gerafelde blauwe.

Een (écht wel) cosy sweater

Je kan NIETS verkeerd doen met een chunky sweater voor de chilly eerste maanden van het jaar. Een goeie trui zoals deze cropped variant van Twintip (€ 21,95) zorgt ervoor dat je jezelf opgepoetst voelt, zelfs op luie dagen.

Meer nieuwe mode