Op de jingle bells moeten we nog even wachten maar de jingle outfits van celebs presenteren we jouw alvast graag. Deze extravagante kostuums droegen de A-listers vorig jaar met kerst. Zou jij ermee aan de feesttafel verschijnen?

8 keer X-mas XXL

Bella Thorne als sexy santa

View this post on Instagram

Merrrrryyyyy Christmas 👀

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

We bijten de spits af met een paar sexy santa’s. Neem nu bijvoorbeeld Bella Thorne, waarvoor een streepje naakt niet abnormaal is, ook niet als de temperaturen freezing cold zijn. Vorig jaar trok ze met kerst de verleidelijke variant van het klassieke kerstpakje aan. Sleigh, mama!

Ariana Grande als rendier

Ari danste in cute rendierkostuum tijdens het Jingle Ball van 2014 in het Wells Fargo Center in Philadelphia, Pennsylvania.

Miley Cyrus in haar kerstmaillot

Miley Cyrus ging voor een wrecking Jingle Ball in 2013. Ze droeg een witte cropped top, onderbroekje en fluffy oorbellen. Haar accessoire? Een hitsige kerstman met hippie glasses.

Lady Gaga als kerstelf

Gaga had vorig jaar een heel kerstteam rond zich, Haus of Gaga, inclusief rendier, elf en kerstbomen. Zelf trok ze een lace-up groen korset met wit kanten rokje uit de kast. Ook haar holiday make-up was de moeite, denk een glitterende smokey eye, een haarband met gouden blaadjes en puntige oortjes.

Rita Ora met schapenvachtje

Op 9 december 2017 verscheen Rita Ora op het Jingle Bell Ball in London met een rode mantel en wolkje van schapenvacht.

Katy Perry als sneeuwman

Voor de Jingle Ball show van 2010 in het Nokia Theatre van Los Angeles had Katy Perry een sneeuwmankostuum aan toen ze het podium opwaggelde. Eerder die avond verscheen ze al als tinnen soldaatje, kerstvrouw, kerstboom én kerstpakje.

Erika Girardi met gepimpte paardenstaart

View this post on Instagram

Still not over it. #WWHL ❤️💚

A post shared by Erika Jayne Fan (@erikajaynefan) on

Real Housewives of Beverly Hills ster Erika Girardi gaf haar blonde paardenstaart een kerst-touch voor Andy’s 12 Doorbells of Christmas Watch What Happens Live special. Ze verscheen in een sexy plunging body met visnetlegging en rode over-the-knee botten. Voor haar staart shopte ze kerstballen, rode en groene lintjes een peperkoeken mannetjes.

Melissa McCarthy in 4 kerstkostuums

Maar er is niemand die opkan tegen Melissa McCarthy. Zij was vorig jaar gasthost bij Jimmy Kimmel Live en als je dacht dat een groene kerstboomjurk en engelachtig hoofddeksel al over the top is: ze droeg nog drie absurde kostuumpjes doorheen de show… Inclusief peperkoeken man, Joodse menora en zuurstok pak. Zonder twijfel de Christmas fashion champ.

Meer celebnieuws