Hoera, we mogen onze zomergarderobe weer boven halen en daar horen natuurlijk ook een paar nieuwe accessoires bij. Een handtas is het nummer 1 accessoire voor elke dag, je kan dus beter nù al nadenken over welke je straks nodig hebt. Een overzicht van de grootste trends voor de zomer van 2021. 

1. Enveloppe tasjes

Echt véél kan je er misschien niet in kwijt, maar erg trending zijn ze wel: kleine, langwerpige enveloppe tasjes. Kies een plat exemplaar met een paar vakjes in leer om rond je hals te hangen, of een iets dikkere uitvoering om casual in de hand te houden. Zachte pastels en vrolijke lentekleuren zijn in. Kiezen voor niet één, maar twee van de opmerkelijk kleine tasjes aan je arm ook.

Dit artikel maakt deel uit van onze stijlgids voor de zomer van 2021. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Ontdek nog meer mode in onze stijlgids

Wij bij Feeling weten dat kleren superkrachten hebben. Daarom verzamelde ons modeteam een echte stijlbijbel voor het nieuwe seizoen, met extra aandacht voor Belgische merken en lokale webshops. Bekijk onze stijlgids voor de zomer van 2021 hier.

 

Meer mode voor het voorjaar:

Beelden: IMaxTree