Home Mode Dé investering: It-bags
Dé investering: It-bags

Al decennialang dromen vrouwen van een it-bag: dé luxueuze designertas waar je instant voor smelt. Elk seizoen komen er nieuwe droomexemplaren bij, maar de it-bags zijn iconische tassen die het goed blijven doen. Een van de meest legendarische is Le Brillant van Delvaux (zie foto), hier in GM-size (de grootste maat) in een reclame uit 1958 en vandaag nog altijd even mooi.

Shop nú je betaalbare toptas

It-bags zijn prijzig en voor minder dan € 1.000 koop je ze niet. Daarom gingen wij op zoek naar die andere top-tassen van het moment: evenveel klasse, maar met een kleiner prijskaartje. For bagladies only!

it-bag

Het Franse Longchamp is altijd de moeite: de tassen zijn superchic en de prijs-kwaliteitverhouding is niet te evenaren. Nog beter: op hun website kun je jouw Pliage zelfs laten personaliseren.

Pliage-tas van leer (Longchamp, originele prijs: € 470).

>>SHOP NU

 

 

 

 

it-bag

Ook Diane von Furstenberg vond dat het tijd werd om een it-bag aan haar naam te verbinden. De 440 Runaway is groot, praktisch en komt dit seizoen in verschillende uitvoeringen zoals leer, schapenvacht of deze knapperd in luipaardmotief.

440 Runaway-tas (DVF, originele prijs: € 593).

>>SHOP NU

 

 

 

 

 

it-bag

Elisabetta Franchi showt haar collectie voor lente/zomer '15 voor het eerst tijdens de fashion week in Milaan, en dat wil zeggen dat het Italiaanse luxemerk intussen bij de grote namen hoort. Dat de Ginevra een goede investering is, hoeven we er vast niet bij te vertellen, toch?

Ginevra-tas (Elisabetta Franchi, originele prijs: € 627). Te koop in de flagship store, Schuttershofstraat 35, 2000 Antwerpen.

>>MEER INFO

 

it-bag

Vroeger had je Boss Black, Green en Orange, vanaf nu houdt Hugo Boss het eenvoudig: er is Boss, de hoofdlijn, en HUGO, de iets jongere nevenlijn. Uit die laatste kozen wij Helda, een fantastische schoudertas die echt jaren meekan.

Helda-clutch/schoudertas (HUGO, originele prijs: € 529).

>>SHOP NU

 

 

 

 

 

it-bag

Tartan is een van de grootste wintertrends. Zacht uitgedrukt is de Sabine dé perfecte partner in crime voor als je deze trend wilt omarmen, maar niet meteen voor een volledige look durft te gaan. Subtiel en charmant, precies wat we van Hilfiger Denim gewend zijn.

Sabine-tas met ruiten (Hilfiger Denim, originele prijs: € 149,90).

>>SHOP NU