Engeland is niet het enige land dat met fashionable royals als Kate Middleton en Meghan Markle. Ook het verfijnde modegevoel van de Belgische kroonprinses blijft niet onopgemerkt. De laatste jaren drukte prinses Elisabeth haar eigen stempel op haar stijl. Niet alleen in eigen land, maar zelfs in de Verenigde Staten zijn alle ogen op de prinses gericht. Daar staat ze bekend als een next generation style star dankzij haar trendy, maar altijd elegante stijl.

Elisabeth heeft haar gevoel voor mode van geen vreemde. “Een van de best geklede vorsten in Europa is Mathilde, koningin der Belgen. Het lijkt erop dat ze haar gevoel voor stijl heeft doorgegeven aan haar tienerdochter Elisabeth. De prinses komt uit een lange lijn van stijlvolle Belgische vorsten. Haar grootmoeder, koningin Paola, was in de jaren ’60 al een echt high-fashion modemeisje”, aldus het Amerikaanse Paper Magazine.

Een trendy en eigentijdse stijl

Elisabeth’s garderobe bestaat uit moderne items in felle kleuren zoals roze, rood en oranje. Net als haar moeder Mathilde draagt ze graag jurken, maar ze wisselt soms af met getailleerde broeken en tops met bloemenprint. Ook opmerkelijk: ze lijkt grote fan van het Franse merk Maje, waar ze regelmatig in gespot wordt. Op de nationale feestdag van 2018 schitterde de prinses in een zwarte bloemetjesjurk van het merk, waarmee ze zichzelf op de kaart zette als mode-icoon.

De 15 mooiste looks van de prinses

Prinses Elisabeth weet hoe ze indruk kan maken. Een kleine terugblik op de mooiste outfits van de toekomstige koningin.

Bezoek woonzorgcentrum in Alken

Nationale feestdag 2020

Kerstconcert 2019

Happy 18!

Nationale feestdag 2019

Op missie in Kenia

Nationale feestdag 2018

Koningin Elisabethwedstrijd 2018

Officieel verjaardagsportret

Begrafenis groothertog van Luxemburg

De start van het schooljaar

De feestdagen in 2018

Jaarlijks kerstconcert

Nationale feestdag 2017

Paola’s 80ste verjaardag

Meer royalty: