Eindelijk solden! Hoog tijd om die najaarstrends die je nog niet kon versieren in te slaan voor een prik. De trends die de straten begin 2018 zullen vullen? Qua prints zien we veel bolletjes en ruitjes, qua stofjes wordt het sprankelend, sexy en knuffelbaar en qua kleur ga je het best voor vurig en warm rood!

7 x modetrends voor een prik

Holle Bolle Gijs

Lace & Beads
€ 63,95 i.p.v. € 79,95 – Bekijk het hier

Kleine noppen, doorgaans dicht bij elkaar en op een effen ondergrond noemen we polkadots. Het is klassiek, retro én ingetogen ondanks de drukte van de bolletjes. De dot is de subtielste van de drukke prints en dit najaar te combineren met velvet en sokboots.

Verleidelijk vinyl

Bik Bok
€ 27,95 i.p.v. € 34,95 – Bekijk het hier

Latex hoort niet enkel thuis in kinky slaapkamers maar ook op de streetstyle runway. Denk aan broeken, vestjes, mini-rokken of zelfs laarzen uit vinyl. Die zweep laat je wel best thuis ;-).

Poezelzachte stofjes

Gestuz
199,50 i.p.v. € 399 – Bekijk het hier

Fluweel, nepbont, zachte pomponnen… de winter wordt nu écht streelzacht. Om je pelsje in de kijker te zetten, ga je deze winter het best voor vurig rood maar ook ton sur ton outfits passen perfect in deze stijl.

Elegante sokbotjes

BEBO
€ 35,95 i.p.v. € 44,95 – Bekijk het hier

We zien ze al langer in het straatbeeld en deze winter zullen ze nòg vaker opduiken. Sokboots zijn niet alleen elegant, ze wandelen ook verrassend comfortabel en houden je enkels lekker warm.

Recht uit het heelal

New Look
€ 43,95 i.p.v. € 54,95 – Bekijk het hier

Plastic, vinyl, melkwegstelsels en planeten. Het universum daalt op ons neer in een futuristische meets seventies style. Vooral wie houdt van drukke prints, maar niet al te felle kleuren komt met deze ruimte-trend aan haar trekken.

Glitter & glam

Liquor N Poker
€ 38,45 i.p.v. € 47,95 – Bekijk het hier

Sparkles verspreiden zich tegenwoordig op meer plekken dan de dansvloer. Combineer een ‘prom’ stuk met stijlvolle basics als een witte T-shirt of zachte velvet top, want glitter is in 2018 het nieuwe neutraal.

Britse ruiten

Fashion Union Petite
€ 39,45 i.p.v. € 43,95 – Bekijk het hier

Grote ruiten op verschillende stofjes bevinden zich op werkelijk àlles. Van slipjurken tot tops, over blazers en kostuumbroeken. Combineer met borduursels om jezelf écht in de kijker te zetten.

Meer wintermode