Home Mode Dé shoptip: Nikkie
Dé shoptip: Nikkie

De Nederlandse tv-persoonlijkheid Nikkie Plessen komt nu ook naar België met een gloednieuwe winkel in Antwerpen. Haar label Nikkie werd in 2011 opgericht en springt in het oog omdat het essentiële basics met high end trendstukken mixt. Elke collectie weerspiegelt ook Nikkies persoonlijke stijl waarin marineblauw en leer steeds terugkerende elementen zijn. Vanaf dit weekend open, dus ga snel een kijkje nemen bij Nikkie.

Nikkie, Korte Gasthuisstraat 21, 2000 Antwerpen

>>Ontdek hier een wegenkaartje

Bekende noorderburen

Naast Nikkie zijn er natuurlijk nog een groot aantal andere leuke Nederlandse merken. Tussen deze toppers vind je vast je gading…

Zoe Karssen

T-shirtmania – Zoe Karssen

Zoe Karssen is het modekind van ontwerpersduo Zoe en Quince Karssen. Sinds 2010 laten zij vanuit Amsterdam de hipste T-shirts, sweaters en trainingsbroeken op de wereld los, met een gigantische celebrity following. Zowel Kate Moss alsKeira Knightley zijn superfan van de T-shirts met leuke slogans.

T-shirt met 'Past Present Future'-print (Zoe Karssen € 60).  >>SHOP NU

 

 

 

 

Supertrash

La Olcay Vita – Supertrash

Bekende Nederlander Olcay Gulsen is de bezielster en ontwerpster van het glamoureuze Supertrash. Ze woont in Londen en Amsterdam, en haalt voor haar ontwerpen inspiratie uit haar eigen jetsetleven. De Supertrash-vrouw is nieuwsgierig, werelds en van alle markten thuis.

Zwarte skaterrok (Supertrash, € 65). >>SHOP NU

 

 

 

 

 

 

Scotch and Soda

Op z'n boho best – Scotch & Soda

Ondanks het feit dat Scotch & Soda al sinds de jaren tachtig bestaat, lanceerde het op-en-top Amsterdamse label hun eerste vrouwencollectie onder de naam Maison Scotch pas in 2010. Daarnaast zijn er nog de mannencollectie en de denimlijn die als 'Amsterdams Blauw' door het leven gaat.

Bouclé gebreid vest (Maison Scotch € 139,95). >>SHOP NU

 

Spijkers en spijkers

Zus & Zo – Spijkers en Spijkers

Spijkers en Spijkers is het internationaal gerenommeerde modelabel van de zussen Truus en Riet Spijkers. In 2010 lanceerde het duo hun SIS-nevenlijn, die je vooral herkent aan schattige jurken en leuke prints. De collectie wordt onder andere verkocht bij asos.com.

Broek met print (SIS by Spijkers en Spijkers, € 160). >>SHOP NU

 

 

 

 

 

 

By danie

H-it Brand – By Danie

Styliste Danie Bles is de vrouw achter By Danie: een succesvolle kledinglijn die alle it-girls ter wereld voor ogen heeft. De fall/winter '14-collectie gaat voor rock-'n-roll met een vleugje romantiek. En dat it-girls van reizen houden, wordt duidelijk met de hotelsleutelprint die terugkomt in de collectie.