Home Mode Dé shoptip: Schoenentrends
Dé shoptip: Schoenentrends

Niets dat een outfit zo instant kan maken of kraken als een mooi paar schoenen. En nu is hét moment om je schoenenkast een update te geven, want de keuze uit de nieuwe collecties is eindeloos. Donatella slaagde er bij Versace (zie foto) zelfs in om verschillende trends te combineren, want over-knee laarzen, enkellaarsjes, veters en puntschoenen zijn allemaal hip. Neem het van ons aan: je zult dit seizoen geen schoenenwinkel kunnen voorbijlopen zonder je neus tegen het raam te drukken…

Check de opvallendste schoenentrends

Schoenen Sneak Peek

Je hebt het vast al gemerkt: sneakers zijn nu een enorme trend, met Chanel als allergrootste voorstander. Hoe kleurrijker hoe liever is het motto dit seizoen, en het comfort krijg je er gratis bij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schoenen Flash Ahaaaa

Ook schoenen met diamanten en glitters staan in de schijnwerper en eisen letterlijk alle aandacht op. Wij zijn dol op deze mooie exemplaren in velours van Dolce & Gabbana. Je krijgt er meteen een extra trend bij: de T-bar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schoenen Sexy Serpent

Dierenprints gaan al een tijdje mee (zeg maar: ze zijn nooit uitgeweest), maar de slang gaat dit seizoen bij Gucci met de hoofdrol lopen. Exotischer en cooler dan luipaard en oh zo luxueus. Opteer niet voor echt slangenleer, maar voor een print: diervriendelijker en ook minder duur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schoenen Plateau Nouveau

Schoenen met een sleehak heb je vast al in je kast dus kijk eens uit naar een platformmodel. Iets gewaagder, maar zo nu. Let op: ermee leren lopen vergt wel enige oefening, want het gevaar op struikelen is reëel. Céline biedt de mooiste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schoenen Knees-up

Als kniekousen al hot zijn dan staan kniehoge laarzen in de top-vijf. Kies voor een hakje voor een gesofisticeerde zakelijke look of ga – net zoals bij Alexander Wang – voor een stijlvolle rijlaars tot over de knie. Laarzen tot halverwege je dij zijn een absolute go.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schoenen Lakleerrijk

Lakleer is dit seizoen al wat de klok slaat. Net zoals schoenen met riempjes, gespen, veters en bandjes. Louis Vuitton kiest hier voor de juiste mix van klassiek en sexy. Qua hak kun je gaan van stiletto's tot blokhakken en alles ertussen.