Het vinden van het perfecte lingeriesetje is voor vele vrouwen een struikelblok. Welke kleur, welke stof, met of zonder vulling…? Sommige vrouwen kiezen voor subtiel, terwijl anderen voor iets super extravagant gaan. Weet jij niet waar te beginnen zoeken? Lees onze lingeriegids en ontdek welk type jij bent.

De ultieme lingeriegids

De powervrouw

Deze setjes zijn voor vrouwen met ballen (niet letterlijk). Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent niet bang om risico’s te nemen. Een beha in army green, nude tinten of met dierenprint is dan ook helemaal voor jou weggelegd.

De Daredevil

Wie een duivels kantje heeft, kiest steevast voor rode lingerie. Door je vurige persoonlijkheid hou je wel van iets pittigs. Je gaat een beetje kant, netkousen of extra straps niet uit de weg.

De Romanticus

Zie jij altijd het mooie in van het leven en geloof je in liefde op het eerste gezicht? Zoek niet verder want jouw ultieme partner is poederkleurig en bestaat uit lace up elementen. Ook roze tinten en strikjes mogen voor jou niet ontbreken bij een lingeriesetje.

De Seductrice

De ultieme verleidster is speels en houdt van sexy met een twist. Kies voor lingerie met speciale details die een beetje een boudoir feel geven. Een fluwelen setje, een off the shoulder beha of een beha met leren details zijn echt iets voor jou!

Wil je nog meer setjes ontdekken? Surf dan naar de Hunkemöller website.

Voorjaarsmode 2018