Deze maand is Feeling er ook in pakket met stijlvolle glittersokjes (kies uit geel of roze). Hoe je ze draagt, lees je hier.

3 x outfits die nóg leuker zijn met glittersokken

1. Het bermudakostuum

glittersokken

Hét trendstuk van 2020, het bermudakostuum, oogt meteen een pak minder kantoorachtig wanneer je het combineert met kleurrijke sneakers en sokken.

2. Loafers

glittersokken

Een loafer of klompje is onmisbaar in je zomergarderobe. Kies voor een minirok of short met volume en combineer met een openvallende blouse en petje voor de perfecte zaterdaglook. Extra sparkle? Combineer met onze Feeling glittersokjes!

3. Platformsandalen

glittersokken

Platformsandalen zijn het allerleukst wanneer je ze combineert met een sokje. Daar een zijden palazzobroek bij en je bent klaar voor eender welk feestje. Hello, glamorous outfit!

Na deze outfit inspo zin gekregen om zelf glittersokjes aan te trekken? Feeling to the rescue want bij het gloednieuwe maart-nummer kan je voor maar €2,95 extra kiezen uit een paar fancy socks in roze of geel. Perfect om een touch of pastel aan je zomeroutfits toe te voegen en bovendien makkelijk te combineren. Haast je naar de krantenwinkel en scoor onze sokjes voor een beetje extra glitter en glamour!

Fancy Feeling glittersokjes

Bij het gloednieuwe maart-nummer van Feeling vind je deze maand een paar stijlvolle glittersokken voor maar €2,95 extra. Kies uit roze of geel.

Fancy Feeling glittersokjes

Bij het gloednieuwe maart-nummer van Feeling vind je deze maand een paar stijlvolle glittersokken voor maar €2,95 extra. Kies uit roze of geel.

Meer mode en trends:

Tekst: , Openingsbeeld: GettyImages.