In september zeggen we bye tegen pedicures en hello tegen enkelbotjes. Hoewel het met onze Indian summer verleidelijk is nog even te wachten met je herfstaankoop, zijn er heel wat goeie stuks die al uitverkopen nog vòòr het slechte weer er is. Slangenprints, cowboy boots en croco-texturen… ze zijn een hit deze herfst. Het lijkt erop dat alle enkellaarsjes van Texaanse origine zijn. Scroll en shop nu al de 4 booties die nog voor oktober op SOLD OUT zullen springen.

1. De Western Boots van Ganni

Ganni’s western botjes kregen de naam Marlyn en zijn de meest opvallende stappers die je jouw voeten kan gunnen deze herfst. Ze sneden hartjes uit op de benen, brachten een gigantische vleugel aan over de teen én ze komen in glossy, levendige kleuren.

€ 515 – Shop ze hier

€ 519 – Shop ze hier

2. De Rylee Boots van Chloé

De Rylee boots van Chloé gaan hun tweede seizoen in en zijn populairder dan ooit. Sienna Miller en Chrissy Teigen dragen deze lace-up boots met cut-out details al regelmatig. Het wordt nog beter: ze zijn nu beschikbaar in véél prints en kleuren.

€ 1.195 – Shop ze hier

€ 1.095 – Shop ze hier

3. De Sandy Boots van Isabel Marant

De zandkleurige Isabel Marants zijn een vaste waarde op Instagram. Snel shoppen dus als je deze cowboy boots op knielengte wil voor de herfst.

€ 580 – Shop ze hier

€ 575 – Shop ze hier

4. De Metal-Toe Boots van Calvin Klein

Klassiek. Elegant. HEBBEN.

€ 1.095 – Shop ze hier

€ 815,94 – Shop ze hier

Meer najaarstrends

SOURCE: who what wear