Yay! Fashionblogster & influencer Paulien Riemis heeft zopas haar eerste eigen capsulecollectie gelanceerd. Ze ontwierp verrassende essentials with a twist voor CKS waaronder een plissé-rok met printje, kimono dress en comfortabele track pants. Hebben!

Paulien volgt de trends

Paulien Riemis wilde een tijdloze collectie, met stuks die bij verschillende gelegenheden passen én eindeloos te mixen zijn. De modeblogster haalde haar inspiratie uit een aantal trends zoals de sportswearhype, de trendkleur geel en de wijd uitlopende mouwen. Verder kan je een vleugje frisse, Franse finesse bespeuren in haar kledinglijn.

De printjes en verschillende stofjes uit de collectie matchen allemaal met elkaar zodat je de looks voor heel wat gelegenheden kan dragen. De sportieve wijde broek kan bijvoorbeeld perfect comfy en casual in het weekend met sneakers en een trui, maar ook heel classy op kantoor met een blazer en hoge laarsjes.

Essentials voor elke gelegenheid

Een outfit voor iedere gelegenheid, daar draait het bij ‘Essentials by Polienne’ om. Een weekendje weg, een belangrijke werkmeeting of een spannende date night? Met deze plissé skirt of kimono dress straal je overal!

Match made in heaven

Niet enkel de kledingstukken zijn een match, ook Paulien en CKS passen perfect bij elkaar. Ze houden er beiden van om zelfbewuste en ondernemende vrouwen een duwtje in de rug te geven. De stuks uit deze capsule geven elke vrouw zelfvertrouwen en de klasse van een self conscious entrepreneur. Laat je dromen uitkomen, net zoals Paulien: “Mijn grote droom was om ooit een capsulecollectie te ontwerpen en die is zonet uitgekomen, dus ik denk dat ik dringend op zoek moet naar een nieuwe droom!”

Ontdek ‘Essentials by Polienne’ in de CKS-winkels of online vanaf donderdag 26 oktober.

Trends voor het najaar