Ganni’s geruite midi-jurken zijn zò prachtig dat elk modemeisje overstag gaat. Intussen is-ie een icoon en creëerden heel wat highstreet ketens een eigen versie van het design. Zo ook Mango, die op de proppen komt met een fantastische blauwe jurk met babydoll-halslijn. Hebben!

Typisch Ganni

Voor zij die Ganni niét kennen, hier heb je typische kenmerken: 1) de bobbeltjesstof,

2) het blauwe ruitje,

3) het Peter Pan-kraagje en 4) de smock.

Mango’s twist

Mango‘s nieuwste showstopper is een mix van dit alles. We kunnen de jurk het best omschrijven als wat hét liefdeskindje zou zijn van deze verschillende iconische Ganni-designs. Ziehier, de jurk in kwestie:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MANGO (@mango)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Mango gaf haar eigen twist aan het populaire design met een babydoll-halslijn, wat decoratieve kant op de kraag en flared franjes op het einde van de mouwtjes en rond de taille. Bovendien maakt de geruite jurk deel uit van hun Committed-collectie, waarvoor duurzame vezels werden gebruikt én processen met lage impact op het milieu. Waarom je ‘m verder wil? Terwijl je voor een Ganni al snel € 200 neertelt, kost dit Mango-alternatief je amper € 59,99 (!).

 

Wie net als ons instant verliefd werd, hoort vast graag dat de geruite jurk ook in blouse-versie bestaat (€ 39,99). Voor de prijs van én de jurk én de blouse heb je nog geen Ganni. Aan jou de keuze…

 

Meer mode