Het is nog zomer maar helaas; met zo’n weer zijn we al volledig in najaarsmodus. Daarom tippen we je graag het jasje dat goed op weg is een herfstfavoriet te worden. Maak er in je kleerkast alvast plaats voor!

Kort maar krachtig

Wij voorspellen je één ding: het gewatteerd ripstop jasje (een weeftechniek met sterke draden in ruitpatroon) is straks niet weg te slaan van straat. De vervanger van de dikkere Michelin-jas is nét iets eleganter terwijl je niet hoeft in te boeten aan warmte. De korte vest kenmerkt zich door de open nek en oversized pasvorm en draag je straks met skinny jeans, dad sneakers en hoodie onderin:

Geïnspireerd op een legerjasje, is deze nieuwste trend een meer gestroomlijnde versie van de puffer van vorig jaar. Het is een lichtgewicht stuk en leent zich perfect tot laagjes; of het nu over een hemdje is of over een gezellige rolkraagtrui. Bovendien luchtig genoeg om nu al te dragen, terwijl de temperaturen rond de 20°C schommelen. Anna Borisovna combineert bijvoorbeeld met korte short en slippers, leuk hé!

7 x hét trendjasje voor de herfst

Geloof ons, deze wordt groot straks. Wij verklappen waar je ‘m nù al kan shoppen, vooraleer de rest dat doet.

Kaki ripstop jasje

The Frankie Shop
€ 204,06 – Shop het hier

Zwart gewatteerd jasje

Arket
€ 99 – Shop het hier

Lichtgroene gewatteerde jas

Mango
€ 49,99 – Shop het hier

Blinkendgroene quilted jas

Arket
€ 99 – Shop het hier

Omkeerbaar quilted jasje met rits

COS
€ 115 – Shop het hier

Groen quilted jasje

& Other Stories
€ 99 – Shop het hier

Gewatteerde bomber met rits

& Other Stories
€ 129 – Shop het hier

Meer najaarstrends

Openingsbeeld: Vila FW21.