Fashionista’s in Leuven wisten het al langer: de studentenstad mist hier en daar nog een écht fashionadres. Wel, de verlossing is nabij! Naast Thelma, Liv, Zin, Julia June en een handvol andere leuke boetiekjes, verwelkomt de stad in het najaar het Scandinavische modelabel (en absoluut lievelingsadresje op de Feeling-redactie) COS.

COS we care

New kid on the block (in Leuven dan) COS, kondigt aan opgetogen te zijn over de opening van hun nieuwe winkel in Leuven: “We kijken ernaar uit deel uit te maken van deze historische stad en hopen dat onze klanten zullen genieten van de shopping experience in onze nieuwe winkel”.

And that they will. Het jonge zusje van H&M (dat ondertussen toch al 11 jaar is – time flies) staat voor architecturele designs, geometrische maar easy-going silhouetten, rijke materialen en basics met een fashionable hoek af. In deze winkel koop je stukken die je leven lang meegaan, noem het investeringen. En wat investeren wij graag!

Winter 2017 is hier

COS zal de provinciestad overrompelen met hun gloednieuwe herfst/winter 2017 collectie voor vrouwen én mannen, en zal hopelijk zo de Belgische winter wat draaglijker maken. Brace yourself, Leuven: fashion is coming your way.

Nu blijft nog de vraag wáár COS zijn intrek zal nemen. COS licht al een tipje van de sluier: het pand zou uit twee verdiepingen bestaan en niet van de kleinste zijn. Start the guessing game, Leuvenaars!

Meer modenieuws: