Bij Feeling slaan we regelmatig inspirerende Instagramoutfits op en wat blijkt? Jeans komt in zowat elke foto terug. Dit zijn de denimlooks die we in 2021 willen kopiëren.

1. Klassiekers in de mix

Haal die blauwe kostuumvest uit de kast van je man, gooi ‘m over een grijze cardigan en jeans met rechte pijpen en je bent good to go. Enkel nog af te werken met zwarte loafers, gelakte handtas en gouden accessoires. Tip: is het nog wat kouder buiten, draag dan als eerste laagje een turtleneck truitje. Als het straks lente wordt, kan die cardigan bloot op je huid.

Dit artikel maakt deel uit van onze stijlgids voor de zomer van 2021. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Wij bij Feeling weten dat kleren superkrachten hebben. Daarom verzamelde ons modeteam een echte stijlbijbel voor het nieuwe seizoen, met extra aandacht voor Belgische merken en lokale webshops. Bekijk onze stijlgids voor de zomer van 2021 hier én volg onze mode-redactrices Els en Kristin live op Instagram tijdens de 3 days of fashion.

Meer inspiratie

Openingsbeeld: IMaxTree