Je hoeft geen schatkamer te bezitten om eruit te zien als een prinses. Het vrouwelijke stukje koningshuis shopt haar outfit immers ook af en toe bij grote modeketens. Neem nu het Spaanse modehuis Zara, royaal geliefd bij mode-iconen Máxima, Kate Middleton en Letizia van Spanje. Kijk zélf.

8 x koninklijke outfits uit Zara

1. Koningin Máxima van Nederland

Tijdens haar bezoek aan Vietnam droeg – de immer stijlvolle – Máxima een oranjegeel pak van Zara, in combinatie met zwarte sandalen en een tas van Salvatore Ferragamo.

2. Koningin Letizia van Spanje

Ooit was ze journaliste en tv-presentatrice, nu draagt ze de Spaanse kroon. Letizia droeg deze Zara-jurk in 2016, tijdens een bezoek aan de Iberdrola Foundation in Madrid.

3. Prinses Sofia van Zweden

Tijdens het Zweedse Sportgala in 2016, bungelde er een paar oorbellen van de Zara aan Sofia’s prinsessen-oren.

4. Prinses Kate van Groot-Brittannië

Terwijl het lievelingsmerk van Kate Middleton niet echt betaalbaar is, draagt de hertogin ook af en toe eens een Zara’tje. Tijdens een safari in India bijvoorbeeld, waar ze een skinny jeans droeg van het Spaanse modehuis.

5. Koningin Letizia van Spanje

Tijdens de Princess of Girona Foundation 2017 Awards droeg koningin Letizia een opvallende rode mantel, van Zara.

6. Koningin Máxima van Nederland

Om de 80ste verjaardag van koning Harald V en koningin Sonja van Noorwegen te vieren, werden onze koninklijke noorderburen in 2017 uitgenodigd voor een lunch op de Royal Yacht Norge in Oslo. Voor de gelegenheid ging Máxima vrij casual de deur uit, ze droeg een jasje van Zara en platte ballerina’s.

7. Koningin Letizia van Spanje

Koningin Letizia hulde zich tijdens een vergadering van de Foundation Against Drugs in een lichtroze two-piece van Zara.

8. Prinses Kate van Groot-Brittannië

In tegenstelling tot bijna-schoonzus Meghan Markle, draagt Kate Middleton bijna altijd een jurk. Toch stapte ze vorige zomer in een (marine)broek naar buiten mét witte blazer van Zara.

De closet van Meghan Markle

SOURCE: Harper's Bazaar