Niets beter dan wanneer je eindelijk die dikke winterjas kan opbergen na een lang, nat en koud seizoen. Zonder jasje is het in het begin van de lente nog wat frisjes, en juist daarom werd de tussenjas uitgevonden. Indien jouw jasje van vorige seizoenen afgeleefd is, hebben wij (wel ja, de TikTokkers) een perfect, tijdloos exemplaar gespot dat de investering waard is.

Tijdloos & praktisch

Deze korte, lichtjes oversized khaki trenchcoat van het high street merk COS ging viraal op TikTok en verkoopt als zoete broodjes. Wij zijn ook overtuigd en hoe kan het ook anders? Deze jas heeft de klasse van een timeless trench en de praktische voordelen van een korte jas; je blijft nergens aan hangen, de zoom wordt niet vuil en je kan er gelijk mee op je fiets springen zonder dat ie in de ketting gevangen raakt. Extra pluspunt: iedereen kan je outfit beter zien onder zo’n kortere versie.

@krissihover this one is just perfect for spring #coshaul #cosshopping #cosunboxing #trenchcoat ♬ original sound – r & m &lt33

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

TikTokkers riepen deze trench dus uit tot dé jas van het nieuwe seizoen. Hoe te dragen? Of je laat ‘m nonchalant openhangen, of je snoert je taille in met de ceintuur. Combineer met een klassieke pantalon, een mini rokje of een comfy jeans. Vergeet niet dat deze jas een TikTokhit is, dus je wacht best niet te lang om ‘m aan te schaffen.

Niet treuzelen…

Korte, oversized trenchoat in khaki

COS

€ 150 – shop het hier

Meer modehits: