Meghan Markle mocht maandag voor het eerst Kerstmis vieren bij de Britse royals. Dat op zich was al uniek – Kate Middleton moest immers wachten tot ze getrouwd was vooraleer ze mocht aanschuiven aan het koninklijk kerstbuffet – maar over haar camelkleurige jas met bruine accessoires rolden ook heel wat social media tongen. Niet alleen omdat er zo’n duur prijskaartje aan bungelde…

Jas van haar favoriete label

Meghan Markle trok voor haar eerste kerst met de royals een winterjas aan van haar favoriete merk (Kate Middleton is trouwens ook énorme fan van het label). De camelkleurige mantel kostte zo’n 1.113 euro.

De camelkleurige mantel kostte € 1.113.

Markle combineerde de jas met over the knee boots van Stuart Weitzman die zo’n 714 euro waard zijn. Daarbij droeg ze een bijpassende kastanjebruine Pixie- tas van Chloé, ter waarde van 1.300 euro. Haar oorbellen? Die zijn het duurst. Ze zijn van het Canadese sieradenmerk Birks en er hangt een prijskaartje van maar liefst 5.062 euro aan. Verdient blijkbaar goed, zo advocaat – euhm prinses – zijn…

Hoed in de vorm van… een emoticon?

Maar waar Twitter gisteren écht op los ging? Haar vilten hoedje en dat was niet omwille van het prijskaartje.

Haar hoed was hét onderwerp op Twitter.

We hebben er geen idee van hoeveel het ding waard is – waarschijnlijk is-ie op maat gemaakt voor de knappe brunette – maar het hoofddeksel werd wel met iets héél gelijkaardigs vergeleken… iets waar de ontwerper niet al te blij mee is, lijkt ons ;-).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer over Meghan Markle