Wat als je jezelf maar één juweel mocht aanschaffen deze zomer? Dan ga je: én voor het allermooiste, én voor eentje met hoog vakantie-gehalte, én voor kwaliteit – het liefst nog aan een lieve prijs. Laat dat nu net zijn waar Feeling voor heeft gezorgd, want speciaal voor jou strik je bij jouw volgend magazine een zomers armbandje voor amper 2 euro.

Bovennatuurlijke krachten

Atelier Clash – het fantastische juwelenmerk van Brigitte Peeters uit Antwerpen – ontwierp speciaal voor ons modenummer een armbandje met haar kenmerkende edelsteentjes. Het label staat bekend om haar unieke juwelen – elke edelsteen is anders qua kleur en vorm – die tegelijkertijd extravagant en minimalistisch zijn. Kortom: een zeldzaam en puur Belgisch juweeltje met de natuur als inspiratiebron.

Voor elk armbandje werd agaat uit Brazilië gebruikt, een semi-kostbare edelsteen die steeds uniek is qua kleur en design. Je vindt het vooral terug rond oude vulkaanlava, wat meteen ook de verschillende laagjes en kleurrijke patronen verklaart. De Brazilianen geloven al ja-ren in de bovennatuurlijke kracht van deze edelsteen, die je fysieke, emotionele, intellectuele en spirituele energie in balans zou houden en versterken.

Mis ‘m niet!

Wil je dit energie-boostende armbandje absoluut niet missen? Spurt dan vanaf 14 februari als de bliksem naar jouw Feeling-verkooppunt om jouw kleurtje uit te kiezen. Ga voor blauw of wit – de zomerkleurtjes die overal bij passen – en als je niet zo van armjuweeltjes houdt, draag je ‘m toch simpelweg rond je enkel? Leuk met boho flipflops of sandaaltjes.