Hét goede voornemen van onlineredactrice Lise Milbou? Gezonder eten, cliché. Die gepersonaliseerde granola gaat daar vast bij helpen, en als ze ‘t volhoudt past ze meteen ook in die chique leren overgooier van Chloé. Hopelijk is de kerstman gul…

Benieuwd wat er bij onze Chef Mode op het verlanglijstje staat? Els Keymeulen verwacht dit jaar deze pakjes onder haar boom.

De wishlist van Lise…

Gepersonaliseerd ontbijt – Xavies’ Granovie

Xavies’ Granovie
Vanaf € 13,75 voor een kleine, vanaf € 17,75 voor een grote

“Voor de gepersonaliseerde graantjes van Xavies’ Granovie ruil ik met plezier mijn tikkeneitje ‘s ochtends. Deze ‘vintage’ pot wil ik graag voor kerst, met Lise erop dan, weliswaar.”

Victoriaanse body – Eres

Eres Paris
€ 650 – Bekijk het hier

“Victoriaans is niet meer wat het was. Brave silhouettes worden tegenwoordig vervangen door verleidelijke stuks met véél kant. Mijn favoriet? Deze zijden body van Eres.”

Snowman make-up blender

KIKO Milano
€ 4,95 – Bekijk het hier

“Ik ben niet zo voor beautyblenders – volgens mij blendt er niets zo goed als m’n eigen vingers – maar deze sneeuwmanversie geef ik toch graag nog een kans.”

Pilletjes voor de glow

ANP
Vanaf € 43 (3 pilletjes/dag) – Verkooppunten vind je hier

“Met nieuwjaar wil ik shinen, dit keer zonder make-up. Advanced Nutrition Programme gaat me daarbij helpen, want zij beloven op 28 dagen een gezonde blos van binnenuit. I’m up for a challenge!”

Leren overgooier met rits

Chloé via CarréCouture
€ 1.990 – Bekijk het hier

“Ik hou van laagjes en met deze kastanjebruinen overgooier van Chloé was het dan ook liefde op het eerste gezicht. De leren midi jurk met plunging V-neckline en rits vooraan is perfect te combineren met een turtleneck sweater of blouse.”

Kreeften in m’n kerstboom

Sissy-Boy
€ 19,99 – Bekijk het hier

“Sissy-Boy legt 3 nieuwe kerstballencollecties in de rekken: Vintage, Galaxy en Dream Noir. Verwacht je aan atypische en ludieke versieringen zoals deze glitterkreeft waarmee ik m’n boom graag hélemaal volhang (toch beter voor je spaarrekening dan de eetbare variant, hé kerstman?)”

Veterbotjes van Arket

Arket
€ 379 – Bekijk het hier

“Deze versie van Diemme’s signature Roccia Vet Boot, ontworpen in samenwerking met Arket, is handgemaakt van licht Italiaans suède en heeft een goeie steun aan de enkel (ideaal als je soms wankel op je benen staat #guilty). De jacht is geopend!

Hertenkop met gouden gewei

Etsy
€ 82,96 – Bekijk het hier

“Het contract van m’n appartementje is net getekend dus het inrichten kan beginnen. Wat er als allereerste aan de muur komt? Dit hert met gouden gewei.”

Sterretjes op m’n ogen

The Bodyshop
€ 12 – Bekijk het hier

“Ik heb graag twee keuzes en daarom lijkt deze ster liner mij perfect: als ik een discrete look wil, trek ik een fijn lijntje met de klassieke liner, met oudjaar ga ik resoluut voor de sterretjes op m’n oogleden.”

100% vegan douchegel

Rainpharma
€ 10 – Bekijk het hier

“Deze douchegel zonder zeep of detergenten maakt mijn huid schoon zonder haar uit te drogen. Ik hou van de intense, zoetkruidige geur van tijm die me tijdens de koude wintermaanden beschermt tegen verkoudheden.”

Outfits voor de feestdagen