Al wandel je nog zo hard rond, je kan er écht niet meer omheen: de maxi-jurk. Hij is er al een tijdje en blijft ook dit voorjaar en deze zomer lekker hangen. Je raakt er dus maar beter aan gewoon en hoewel veel dames hem nog steeds het mooist zullen vinden in combo met een naaldhakje, is dat toch niet noodzakelijk de beste keuze…

7 x de beste schoenen voor onder een maxi-jurk

Met welke schoenen je deze zomer dan wel onder je maxi-jurk mag verschijnen? De beste opties op een rij!

 

1. Sportieve sneakers

Sneakers zijn (nog steeds) de nieuwe hakken. De meeste dames denken dat een jurk onder de knieën je benen inkort maar dat is niet helemaal waar. Zolang je nog een stukje onderbeen toont, heeft-ie juist een verlengend effect. Hakjes mogen maar moeten dus niet, want een slipper in de zomer of een plat schoentje tijdens de herfst of winter zijn nét zo mooi.

Dit artikel maakt deel uit van onze stijlgids voor de zomer van 2021. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Wij bij Feeling weten dat kleren superkrachten hebben. Daarom verzamelde ons modeteam een echte stijlbijbel voor het nieuwe seizoen, met extra aandacht voor Belgische merken en lokale webshops. Bekijk onze stijlgids voor de zomer van 2021 hier.

Meer mode en trends

Openingsbeeld: IMaxTree.