Home Mode Dragen als je durft: 6 x bizarre zomertrends

Dragen als je durft: 6 x bizarre zomertrends

Dragen als je durft: 6 x bizarre zomertrends

Het motto van de trends deze zomer lijkt wel 'hoe gekker, hoe beter' te zijn. Deze 6 trends zijn een tikkeltje gek, maar in de zomer mag dat wel eens. 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

1. Tattoos in je haar

 

A photo posted by Kylie Jenner (@kyliepictures) on

Tattoos die enkel je huid versieren, is zo anno 2015. Deze zomer plakken we tattoos gewoon lekker in ons haar. Waarom? Omdat Kylie Jenner het doet én het een extra boho-gehalte geeft aan je festivallook.

2. Teva's

 

 

A photo posted by Teva (@teva) on

Geen gepruts met ongemakkelijke teenslippers, deze zomer. Na de comeback van de Birks en de Adidas-badmeesterslippers, verwelkomen we ook de Teva in de ‘ugly shoe club’. Wie had ooit gedacht dat die vakantiesandaal met Velcro-sluitingen een ware hipsterstatus kreeg?

3. Disney coupe

Altijd al gedroomd van Ariel’s zeemeerminnenhaar? Check dan zeker de meest crazy kapseltrend voor deze zomer: Disney Pop Locks. Op het Instagram account @lollypoplocks vind je een hele verzameling Disney lokken. Waarschuwing: je wilt ze vast allemaal uitproberen.

4. Fanny Pack

 

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

The Fanny Pack (lees: het buidelzakje) is back en heeft meer swag dan ooit tevoren. Niet helemaal overtuigd? Denk dan aan al die shoppingtassen die je nu wél kan dragen. Opgelet: zorg voor een extra stijlvolle outfit anders loop je het risico op een verdwaalde toerist te lijken en laat dat net niet de bedoeling zijn..

5. Fur slides

 

A photo posted by PUMA by Rihanna (@pumabyrihanna) on

Als het aan Rihanna ligt dragen we fur deze zomer gewoon verder, niet als jas, wel aan onze tenen. Fluffy en comfy, die fur slides! Hebben, hebben, hebben.

6. Lichtgevende sneakers

Op onze wishlist: sneakers die licht geven. Het perfecte schoeisel om in rond te springen tijdens het uitgaan. En als Posh Spice ze heeft, dan moeten ze wel cool zijn.

 

Lees ook:

Hét item voor de zomer: de LWD

Cannes 2016: dé 10 beste looks

12 comfortabele sandalen voor de zomer