Team Gigi doet het weer. Vorige maand vloog ze nog als een gek van de ene naar de andere wereldstad om er als Tommy’s global brand ambassadrice de nieuwste collectie voor te stellen. Nu blijkt it-girl Gigi Hadid ook voor een carrière als ontwerpster (én actrice) te gaan. Oh jawel je leest het goed: vanaf nu kan jij in de schoenen van Gigi stappen. Voor een nieuwe samenwerking met Stuart Weitzman creëerde ze een hiking bootie die ze op geheel eigen wijze aan de modewereld presenteert. En hoe!

 

Video: Gigi Hadid – Do It Right

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor de gelegenheid kreeg Gigi de hulp van het creatieve brein van niemand minder dan James Franco. In de #DoItRight kortfilm krijgen we het 22-jarige model te zien in een toch wel vertrouwde plek voor haar: de boksring. Als we Gigi’s Instagramfeed bekijken, houdt ze zich dan ook graag bezig met hier en daar eens een rake, sportieve klap uit te delen. Vandaar die strakke biceps dus! Bedenk er nog de aanstekelijke hit van Martin Solveig bij en deze stunt kan gewoon niet missen.

Stuart Weitzman

De Gigi-schoen kan je shoppen in drie kleurtjes: metallic brons en zilver (€585) of krokodillenleer (€635). Mooie bonus: met deze collab steunt schoenenontwerper Stuart Weitzman ook het project van Pencils of Promise dat zich wereldwijd inzet voor onderwijs voor kinderen. Stuart zal daarbij de bouw van drie scholen financieren en dat in Ghana, Guatemala en Laos.

Stuart Weitzman

Meer modenieuwtjes?