Home Geen categorie Drie gouden tips voor je zwarte feestoutfit

Drie gouden tips voor je zwarte feestoutfit

Drie gouden tips voor je zwarte feestoutfit

Samen met C&A

Bij chique en feestelijk denken we vaak meteen aan zwart. En met deze tips en tricks doe je je donkere outfit helemaal werken. Watch, match & learn met deze feestelijke black beauties!

Kies voor kleurrijke accessoires

Ga voor een fijne sjaal, een statement ketting of opvallende oorbellen in kleur. Zo flatteert die zwarte top of vest nóg meer.

Combineer met een lichte tint

Draag onder een zwarte vest een lichtkleurige top. Kies liever geen wit, waarom niet eens een bovenstuk in goud, zilver of koperkleur?

Zwart onderaan mag altijd

Geen fan van een volledig zwarte outfit? Kies dan voor een zwarte rok of broek, gecombineerd met zwarte schoenen. Dan kan je bovenaan knallen!

De feestcollectie bij C&A draait volledig om kwalitatieve texturen. Van aaibaar fluweel, fonkelende lovertjes en rijkelijk kantwerk tot fraaie jacquards en zwierig chiffon – de knipoog naar de glam look van de it girls uit de jaren ’90 is duidelijk merkbaar. Zwart voert steeds de boventoon, maar wordt hier en daar gecombineerd met flessengroen of oudroze en afgewerkt met gouden accenten. Ga je voor een androgyn geïnspireerde look in een maatpak of kies je voor ultravrouwelijk in een kanten slip dress? Keuze genoeg om gegarandeerd te stralen op kerstavond! En alle feesten die daarop volgen …

Enkele feestelijke black beauties:

Jurk met kant

Jumpsuit met kant

29€

Blazer met opvallende revers

39€

 Jurk met kant

29€

Jurk met kant


19€

Topje in fluweel


15€

Jurk met pailetten

25€

Lederen legging

19€